ATAMIZIN En Sevdiği Şarkıları Seslendirdiler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ve Türk Sanat Müziği Korosu bir araya gelerek “Atatürk’ün Sevdiği Türküler ve Şarkılar” konserini verdi.

ATAMIZIN En Sevdiği Şarkıları Seslendirdiler
Yayınlama: 02.11.2016
2.067
A+
A-

Çanakkale Belediyesi Koroları 29 Ekim Konserinde Bir Araya Geldi

ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik saat 20.00’da başladı. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Korolarının aynı sahnede performanslarını sergiledikleri gece, Şef Aydın Tekindor’un yönetimi ile Türk Sanat Müziği Korosunun seslendirdiği şarkılar ile başladı. İki şarkı sonrasında Şef İftihar Vanlı yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosunun seslendirdiği türkülere yerini bırakan gece, iki koronun sırayla seslendirdiği eserler ile devam etti.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yılına özel hazırlanan program kentli tarafından büyük ilgi ile dinlendi. Konserin sonunda koroların ortak seslendirdiği eserlerde coşku arttı. İzmir Marşına bayraklar ile eşlik eden kentli, koroya büyük bir coşku ile ortak oldu.
 
Konsere Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Eşi Hale Gökhan ile birlikte katıldı. Konserin sonunda Koro Şefleri ve Koro Başkanlarına çiçek takdim eden Başkan Gökhan, Koroları sundukları güzel program için tebrik etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.