ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Biga ilçesi Belediye Başkanı Işık, CHP Çanakkale Milletvekili Öz ve partililer ile birlikte pazar esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER
Yayınlama: 08.12.2016
1.815
A+
A-

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık’ın Biga kapalı pazaryerindeki esnaf ziyaretinde CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, CHP Biga İlçe Başkanı Özgür Ceylan ve Biga İl Genel Meclis Üyesi Rıdvan İpek ile birlikte partililer eşlik etti.

Esnafla çay içip sohbet eden CHP heyeti, sorunlarını dinledi. Esnafların yaşanan ekonomik krizle ilgili fikirlerini de alan heyet, pazar alışverişi yapanların da ilgi göstermesiyle uzun süre burada kaldı.Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, son dönemde yaşanan ekonomik krizin esnafı olumsuz etkilediğini söyleyerek, “Bu olağanüstü durumların bir an önce normale dönmesi en büyük dileğimiz. Esnafımızın halini sormak, genel ekonomik sorunlarında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ulaşmasını sağlamak için esnafımızı iş başında ziyaret ettik. Esnafımızın da dileği, bu kötü günlerin bir an önce sona ermesinden yana. Biz büyük bir ülkeyiz. Biz güçlü bir milletiz. Bu günlerin de üstesinden geleceğimize inancımız tam” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş