SİYASİ HOLİGANLAR EMEKÇİLERİ DARP ETTİ..!

SİYASİ HOLİGANLAR EMEKÇİLERİ DARP ETTİ..!
Yayınlama: 28.03.2024
Düzenleme: 28.03.2024
4.611
A+
A-

Ezine ilçesinde AK Parti mahalle mitingleri sonrasında olaylar çıktı. Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Güray Yüksel’in destekçisi bir grubun aynı mitingde görevli ses ve ışık ekibine saldırarak darp ettikleri ileri sürüldü.

Yaralılar hastanede tedavi altına alınırken yüzünden ciddi şekilde yaralanan bir kişinin plastik cerrahi operasyonu geçirdiği öğrenildi…

 

Seçime sayılı günler kala siyasi gerginlik zaman zaman tırmanırken, önce ki gece Ezine ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti mahalle mitingleri sonrası istenmeyen olaylar patlak verdi.

 

İlçede ki seçim çalışmalarına devam eden Ezine Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Güray Yüksel, önceki gece Cumhuriyet ve Gazi Mahallelerinde miting gerçekleştirdi. Mitingler sakin geçse de sonrasında yaşanan kavgada yaralananlar oldu.

 

İddiaya göre Başkan Yüksel’in destekçisi AK Parti Gençlik Kollarına mensup bir grup genç ile miting alanında ses ve ışık tesisatını kuran özel firma çalışanları arasında ekipmana zarar verileceği konusunda tartışma yaşandı. Başkan Güray Yüksel’in konuşma yaptığı sırasında yaşanan arbedede, sistemin zarar görmesi halinde mitingin ve o sırada konuşma yapan başkanın sıkıntı yaşayacağı konusunda uyarıda bulunan sahne çalışanlarına partili gençler tepki gösterdi. Araya girenlerin müdahalesiyle olay büyümeden sonlandırıldı.

 

Ancak miting sona erdikten sonra 15-20 kişilik aynı gurup gerginlik yaşadıkları ses ve ışık ekibinin yanına dönerek tartışmayı yeniden alevlendirdi. Tartışma kavgaya dönüşürken kalabalık grup 5 kişilik sahne ekibini şiddetli şekilde darp etti.

 

Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken yüzünden ağır şekilde yaralanan bir kişinin acil olarak Çanakkale’ye sevk edildiği ve plastik cerrahi ile müdahale edildiği öğrenildi. Olay sonrası gerekli şikayetlerin yapıldığı ve adli soruşturma başlatıldığı belirtildi.

 

Yaşanan saldırı ve uygulanan orantısız şiddet ilçede büyük infial ve tepki yaratırken, AK Parti’ye büyük zarar veren olay, “Biriz beraberiz, hep birlikte Ezine’yiz” sloganını kullanan Başkan Güray Yüksel’i seçim arifesinde çok zor durumda bıraktı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş