103 YIL SONRA CAN ALDI..!

Top mermisini keserek içinde ki barutu çıkarmak isteyen kişi, yaşanan patlama sonucu yaşamını yitirdi…

103 YIL SONRA CAN ALDI..!
Yayınlama: 06.07.2017
9.206
A+
A-

Erenköy Köyü’nde 73 yaşındaki Kazım Perçin, kesip içindeki barutu çıkarmak istediği tarihi top mermisinin patlaması sonucu yaşamını yitirdi.

 

Evli ve 3 çocuk babası Kazım Perçin, Çanakkale’ye 19 kilometre mesafedeki Erenköy Köyü’ndeki evinin bahçesinde, saat 07.00 sıralarında kendisine getirilen tarihi bir top mermisi spiral taşlama makinesiyle kesip, içindeki barutu çıkartmak istedi. Bu sırada, top mermisi büyük bir gürültüyle patladı. Perçin, olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

Jandarma, evde başka top mermilerinin de bulunabileceği şüphesi üzerine çevrede geniş güvenlik önlemi alıp, bomba imha uzmanı istedi. Uzun yıllar fırın işlettikten sonra emekli olduğu belirtilen Perçin’in, merakı nedeniyle yörede bulunan tarihi top mermilerini kesip, içindeki barutu çıkarmakla uğraştığı kaydedildi.

 

Şiddetli patlama nedeniyle Perçin’in evinde ve çevrede ki yapılarda hasar meydana gelirken köyde panik yaşandı. Patlayan top mermisinin Perçin’e kim ya da kimler tarafından nasıl getirildiği araştırılırken, jandarma ve savcının soruşturması sürüyor.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş