MİLYONLARCA İNSAN GECEYİ DIŞARIDA GEÇİRDİ..!

MİLYONLARCA İNSAN GECEYİ DIŞARIDA GEÇİRDİ..!
Yayınlama: 07.02.2023
Düzenleme: 10.02.2023
1.433
A+
A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 şehri etkileyen deprem bölgesine giderek incelemelerde bulundu ve öncelikli acil ihtiyaçlara yönelik çağrıda bulundu…

 

ÇADIR VE BATTANİYE ÖNCELİKLİ İHTİYAÇ…

 

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın da yer aldığı heyet, depremden etkilenen Osmaniye’de incelemelerde bulundu. İncelemelere ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, çadır ve battaniye ihtiyacı olduğunu belirterek, “Grup Başkanvekilimiz Engin Altay ile birlikte Osmaniye’deyiz. Burada da tablo çok vahim. Ağır hasarlı bina sayısı fazla olduğu için çadır ve battaniye öncelikli ihtiyaç” dedi.

BİNLERCE TELEFON ALDIK…

 

CHP Genel Merkezi’nde oluşturulan Afet Koordinasyon Masası’na çok sayıda yardım talebi geldiğini söyleyen Muharrem Erkek, CHP Kriz Masası’nın yoğun bir çalışma içinde olduğunu, faaliyetlerin AFAD ve ilgili kurumlarla iş birliği içinde yürütüldüğünü açıkladı.

Milyonlarca insanın geceyi dışarıda geçirdiğini dile getiren Erkek, hem enkaz altında hem de enkaz dışındaki vatandaşların çok zor durumda olduğunu söyledi.

 

HALA BİRÇOK ENKAZA MÜDAHALE EDİLMEDİ…

 

Tüm talepleri, AFAD yetkililerine, ilgili mülki amirlere ve belediyelere ilettiklerini ve takip ettiklerini dile getiren CHP’li Erkek, “İnsanlar enkaz altındaki yakınları için arıyorlar. Birçok yerde maalesef hala enkaz altına müdahale edilemedi” dedi.

“Her yerden çığlıklar yükseliyor” diyen Muharrem Erkek; “Hatay’dan, Antep’ten Malatya’dan, Adıyaman’dan, ‘devlet nerede?’ diye soruyorlar. Biz de belediyelerimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş