AĞIR TOPLAR ELENDİ… SON DÜZLÜĞE GİRİLDİ..!

AĞIR TOPLAR ELENDİ… SON DÜZLÜĞE GİRİLDİ..!
Yayınlama: 20.09.2024
Düzenleme: 20.09.2024
1.282
A+
A-

AK Parti’de il başkanı Naim Makas’ın görevden alınmasının ardından hızlı bir şekilde yeni il başkanı arayışına girilmişti. Makas’ın görevden alınmasının ertesi günü temayül, dün ise mevcut adaylar ile mülakat gerçekleştirilmişti.

İl başkanlığı için ismi geçen 14 adaydan Ankara’ya gidecek dört isim belli oldu. Sürpriz isimler Ankara’nın yolunu tutarken ağır toplar listenin dışında kaldı…

 

AK Parti İl Başkanlığı için ismi geçen 14 aday dün Ankara’dan gelen heyet tarafından mülakata alınmıştı. Aralarında partiye uzun yıllar hizmet etmiş üst düzey görevlerde bulunmuş birçok kişi vardı.

Abdurahman Kuzu, Aynur Tuna Yavaş, Ertuğrul Aydın, Eyüp Yılmaz, Gültekin Yıldız, İsmail Kaya, Namık Ergin, Orçun Oktay, Ömer Faruk Göktürk, Özlem Karadayı, Ramazan Terzi, Sinan Erdoğan, Turgay Güleç, Tülay Ömercioğlu’nun adları İl başkanlığı için geçiyordu.

 

14 isim arasından Ertuğrul Aydın, Ömer Faruk Göktürk, Özlem Karadayı ve Ramazan Terzi Ankara’ya davet edildi. Davet edilen isimler kamuoyunda sürpriz olarak değerlendirilirken parti’nin ağır topları liste dışı kaldı yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş