ADI MARKA TADI BAŞKA

Çanakkale’yi dışarıda kahvaltı kültürü ile tanıştıran Erenköy Bağ Evi yeni yerinde, yepyeni konseptiyle tekrar Çanakkalelilerin hizmetinde.

ADI MARKA TADI BAŞKA
Yayınlama: 29.01.2017
10.714
A+
A-

Bu tat anlatılmaz yaşanır

Bağ Evi kahvaltısı özlemi artık sona erdi. 2005 yılında ev yemekleri ve doğal kahvaltı konseptiyle Erenköy’de hizmete başlayan ve kelimenin tam anlamıyla efsane olan Bağ Evi yeni yerinde tekrar hizmete açıldı. Yüzde yüz doğal köy kahvaltısının vazgeçilmez adresi olan Bağ Evi Çanakkale-İzmir Karayolu 22. Kilometresinde Eski Zeyn Garden’ın yerinde misafirlerine hizmet verecek. Şimdi sıcacık çay, kızarmış ekmek, tazecik pişiler ile Bağ Evi köy kahvaltısıyla güne merhaba demenin tam zamanı.

 

 

Bağ evi kahvaltısını özlediniz mi?

Erenköy Bağ Evi tam bir aile işletmesi. Rahat masa düzeni ve hızlı servisine güler yüzlü hizmet de eklenince keyifli kahvaltıların ve akşam yemeklerinin değişilmez adresi olmasına şaşırmamak gerekiyor. Çanakkale’de kahvaltı denilince ilk akla gelen mekanlardan biri olan Bağ Evi İşletmecisi Nail Beycan işletmelerinde müşteri memnuniyetini daima ön planda tuttuklarını söyledi. Çanakkalelileri işletmelerinde ağırlamaktan onur duyacaklarını ifade eden Beycan, ‘‘Restaurantımız da siz değerli müşterilerimiz ve dostlarımız için her zaman ayrılmış bir  yerimiz bulunmaktadır’’şeklinde konuştu.
 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.