AK PARTİ’DE CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİLER..!

AK PARTİ’DE CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİLER..!
Yayınlama: 29.09.2023
Düzenleme: 29.09.2023
2.054
A+
A-

Çanakkale’de sabah erken saatlerde AK Parti ofisine kimliği belirsiz kişilerce taşlı saldırı gerçekleştirildi. Camları kırılan büroda kimsenin bulunmaması nedeniyle yaralanan olmazken polis maddi hasara yol açan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı…

 

 

Yerel seçime doğru yaklaştığımız şu günlerde “Barışın Kenti” olarak adlandırdığımız Çanakkale’ye yakışmayan bir olay yaşandı. Şehir stadyumunun hemen karşısında, Atatürk Caddesinde bulunan AK Parti Mahalle Seçim Ofisinin camları sabah saat 07.30 sıralarında parke taşı atılmak suretiyle kırıldı.

 

 

Amacı ve kimliği henüz belirlenemeyen kişi yada kişiler saldırı sonrası olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine seçim ofisine gelen parti yetkilileri saldırıyı kınarken polis çevreden edindiği bilgi ve güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

 

 

Yaralananın olmadığı maddi hasarlı saldırının siyasi bir boyutunun bulunup bulunmadığı araştırılırken olayın siyasi bir gerginliğe yol açmaması için polis soruşturması geniş çaplı devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş