AK Parti’de ŞOK..!

Biga eski Belediye Başkanı Mehmet Özkan, kendisine seçim kaybettirmekle suçladığı FETÖ/PDY ile ilişkisi bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı…

AK Parti’de ŞOK..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 22.01.2023
9.002
A+
A-

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele  Şubesi ekiplerince sabah erken saatlerde yapılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Biga ilçesinin eski  Belediye Başkanı Mehmet Özkan gözaltına alındı. Özkan, terör örgütü FETÖ/PDY soruşturması dolayısıyla hakkında işlem yapılan ilk AK Partili siyasi oldu.

AK Parti’den iki dönem boyunca Biga Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Özkan, 30 Mart 2014 yerel seçimleri sonucu başkanlık koltuğunu CHP’li Başkan İsmail Işık’a devretmiş. Özkan, AK Parti oylarını düşürmesine ve seçim kaybetmesine rağmen ödüllendirilmiş ve Kredi Yurtlar Kurumu Çanakkale İl Müdürlüğüne atanmıştı.

O günlerde sık sık CHP ve FETÖ mensuplarının kendisine karşı Biga’da güç birliği yaparak seçimi kaybetmesi için çalıştıklarını dillendiren eski başkan Mehmet Özkan, bugün o tepki gösterdiği FETÖ/PYD kapsamında gözaltına alındı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş