BAŞKANIN BAŞI BÜYÜK DERTTE..!

Kalasla öldüresiye dövülerek komaya sokulan 3 çocuk babası adam yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Onu kan revan içerisinde ölüme terk ettiği iddia edilen saldırganlardan birinin siyasi kimliği ise adalet isteyen acılı aileyi isyan ettiriyor…

BAŞKANIN BAŞI BÜYÜK DERTTE..!
Yayınlama: 12.03.2021
14.220
A+
A-

Kalasla öldüresiye dövülerek komaya sokulan 3 çocuk babası adam yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Onu kan revan içersinde ölüme terk ettiği iddia edilen saldırganlardan birinin siyasi kimliği ise adalet isteyen acılı aileyi isyan ettiriyor…

 

Bayramiç sanayi sitesinde kaporta esnafı olan Alkan Kahrıman (40) ile komşu esnaf Ahmet Ö. arasında, dükkan önüne araç park etme meselesinden dolayı Pazartesi günü tartışma yaşandığı ve çıkan kavgada Kahrıman’ın komşusuna vurduğu ileri sürüldü. 

 

BAŞINA KALASLA VURULARAK DÖVÜLMÜŞ…

 

Ancak olayın burada son bulmadığı ve daha sonra Ahmet Ö’nün yanına babası İlyas Ö.’yü de alarak tekrar geri geldiği ve Kahrıman’ı kalas da kullanarak öldüresiye dövdükleri iddia edildi. Ağır şekilde darp edilen ve özellikle başına aldığı darbeler sonucu kan revan içersinde kalan Alkan Kahrıman, yaklaşık 1 kilometre yürüyerek güçlükle eve ulaştı.

 

BEYİN KANAMASI NEDENİYLE YOĞUN BAKIMDA…

 

Ancak dayağı gururuna yediremeyerek gizleyen ve eşi ile soranlara düştüğünü söyleyen Kahrıman, iki gün boyunca hastaneye gitmeyi reddetti. Fakat özellikle baş ağrıları dayanılmaz acı vermesi üzerine ailesi tarafından apar topar Bayramiç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan kontrollerde beyin kanaması geçirdiğinin tespit edilmesi üzerine acil olarak Çanakkale Devlet Hastanesine sevk edilerek yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Uygulanan tedavinin ardından Kahrıman’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

 

SALDIRGANLAR TÜM İDDİALARI REDDEDİYOR…

 

Hastanede de doktorlara düştüğünü söylemesine karşın ikna edemeyen Alkan Kahrıman, gerçeği itiraf etmek zorunda kalarak şikayetçi olunca kendisini öldüresiye dövdüklerini iddia ettiği 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı. İfadelerinde tüm iddiaları reddettikleri öğrenilen saldırganların olayla bir ilgilerinin bulunmadığını ve şahsın kendi kendine düştüğünü ileri sürdükleri bildirildi. Şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakılırken polis bölgede ki güvenlik kameralarını izleyip görgü şahitlerinin dinleyerek olayı çözmeye çalışıyor.

 

GÖZALTINDAKİLERDEN BİRİ MHP İLÇE BAŞKANI…

 

Kavgaya karışan Ahmet Ö’nün siyasi kimliği ise Alkan Kahrıman’ın yakınlarını isyan ettirdi. Bayramiç MHP İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Ahmet Ö’nün topluma örnek olması gerekirken böyle bir olaya karışmasına anlam veremediklerini belirten yaralının kızkardeşi Gülderen Kahrıman; “Abimin yoğun bakımda ölüm kalım mücadelesi veriyor, 3 evladı, eşi ve ailesi doktorlardan gelecek iyi bir haber bekliyor. Hiç bir siyasetçinin böyle bir konuda ayrıcalığı yok. Yapılan hiç bir kötülük kimsenin yanına kar kalmasın. Biz acil olarak adalet bekliyor ve suçluların cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

goldenbetyeniadres.com

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş