Bayramiç, Arslan ile Altın Çağını Yaşıyor

Bayramiç’in çehresi Belediye Başkanı Sadettin Arslan ile değişmeye devam ediyor. Son olarak ilçeye modern bir düğün salonu kazandırılması için kolları sıvayan Arslan, inşaatın 2017 yılında başlayacağını duyurdu.

Bayramiç, Arslan ile Altın Çağını Yaşıyor
Yayınlama: 18.11.2016
1.287
A+
A-

Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, ilçeye kazandırdığı hizmetler ile Bayramiçlilerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Çalışkanlığının yanında efendi kişiliği ile takdir toplayan Arslan, hizmet kervanına bir yenisini daha ekledi.

Hizmet de dur durak yok

Bayramiç Belediye Başkanı dur durak bilmiyor. Göreve geldiği günden bu yana ilçeye birçok sosyal alanın yanı sıra ekipman kazandıran Başkan Sadettin Arslan ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Son olarak ilçeye modern bir düğün salonu kazandırmak için kolları sıvayan Başkan Arslan, proje hakkında bilgiler verdi.

Bayramiç’in modern bir düğün salonuna ihtiyacı olduğunu dile getiren Arslan; “Modern düğün salonu ve sosyal tesis projemiz için Milli Emlak’a ait olan Depboylar mevkiindeki 9300 m2 lik arazinin 30 yıllık kullanım hakkı belediyemize verildi. Mal müdürümüz ile sözleşmeyi imzaladık. 2017 yılında yapımına başlayacağımız tesis Bayramiç’imize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş