BİZ KAZANACAĞIZ, GELİBOLU KAZANACAK..!

BİZ KAZANACAĞIZ, GELİBOLU KAZANACAK..!
Yayınlama: 26.03.2024
Düzenleme: 27.03.2024
1.548
A+
A-

AK Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Ali Kamil Soyuak, mitinglerine devam ediyor. Her mitinginde ayrı bir gövde gösterisi yapan Soyuak, “Doğru olan biziz, kazanan biz olacağız. Kazanan Gelibolu olacak. Lüks makam aracını satacağız. Vatandaşlarımıza hizmet araçları, ikram araçları alacağız” dedi.

 

Mega projelerini Gelibolulara tanıtan Soyuak; “Gelibolu’yu parsel parsel satacak’ diyorsunuz. Ben Gelibolu’yu satmayacağım da siz parsel parsel satacak yer mi bıraktınız, hepsini sattınız. Hamzakoy’daki karavan parkını 3,5 milyona siz satmadınız mı? Bugün 200 milyon desek geri alamıyoruz Sayın Başkan.? Ocakbaşı’nı 31 milyona satacaktınız, ben sattırmadım, engel oldum satamadınız” şeklinde konuştu…

 

 

HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK…

 

Vatandaşların yoğun katılım sağladığı mitinglerde seçmenlere seslenerek projelerini anlatan Belediye Başkan Adayı Ali Kamil Soyuak, “Gelibolu’da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bundan sonra yüzü gülen insanların şehri olan bu güzel şehri beraber yöneteceğiz. Bir olacağız, beraber olacağız, güzel bir kenti beraber inşa edeceğiz. Bu kalabalıkları gördükten sonra çıktığım bu yoldan asla vazgeçmem”dedi.

 

 

ÜCRETSİZ KREŞLER YAPACAĞIZ…

 

Kadın ve gençlere büyük önem verdiklerinin altını çizen Soyuak, “Bizim için kadın önemli. Kadının iş hayatında olması çok kıymetli. Kadınlarımıza ve gençlerimize aş, iş, ekmek vermek zorundayız. Yeterli mi, tabi ki değil. Ücretsiz kreş yapacağız. Bundan sonra çocuklarınızı ücretsiz olarak biz bakacağız. Yalnızca okula gitmeyen çocuklarımızı değil, okula giden çocuklarımızı da biz bakacağız. Bakım evleri açarak aynı kreşler gibi yaşlı olan insanlarımızın tüm bakım ihtiyaçlarını gidererek bakacağız” şeklinde konuştu.

 

 

GENÇLERİMİZ ARTIK EVLENİRKEN ZORLANMAYACAK…

 

Gelibolu’nun yollarının çok kötü olduğunu dile getiren Soyuak; “Size söz veriyorum, ilk 6 ayda bütün yollarımızı ve doğalgaz sorununu bütün kentte çözeceğiz. Gençlerimiz evlenecek ama evlenirken zorlanıyorlar. Çünkü düğün salonu fiyatları 170 bin lira olmuş. Hemen bir kapalı düğün salonu projemiz var. Alt katı otopark olan, zemini kapalı pazar yeri olan ve üst katı dört adet düğün salonu olan bir kompleksimiz var ama bunu yapmak bizim iki yılımızı alır. Biz göreve gelir gelmez hemen en az dört yerde açık düğün salonu yapıyoruz, bu yaz bunu hizmete sokuyoruz” dedi.

 

 

VATANDAŞIMIZA ŞİFA OLACAĞIZ…

 

Belediye Başkan Adayı Soyuak, sağlık hizmetlerinde vatandaşların yanında olacaklarını belirterek; “Ben doktorum, doktorluğu çok seviyorum. Hastane kuracağız diye afaki şeyler söylemiyoruz çünkü olmaz. Zaten yeni bir hastane yapılıyor. Şu anki hastanemiz 4 bin metrekare, yeni yapılacak olan hastanemiz 20 bin metrekarelik 135 yataklı hastanemiz en geç 1,5 yıl içinde hizmete alınacak. Yeni hastane için Sağlık Bakanlığı onayladı, ihalesi başlıyor. Ama bu yeterli değil. Şuanda Gelibolu’da hizmet veren iki tane Sağlık Kabini ile anlaştık, seçim bitiminden bir hafta sonra evinizde yapılacak sağlık hizmetlerini bu Sağlık Kabini’ndeki arkadaşlarımız gerçekleştirecek ve bunun tamamı ücretsiz olacak” dedi.

 

 

TÜM SAHİLLER ÜCRETSİZ OLACAK…

 

Hakkında kara propaganda çalışmaları yapıldığına dikkat çeken Soyuak konuşmasını şöyle sürdürdü.‘Gelirse sahiller paralı olacak’ diyorsunuz. Biz hiç bir şekilde ne Hamzakoy’u, ne Eğritaş sahilini ne de yeni açılacak Çamlık sahilini ücretli yapmayacağız. Hepsini ücretsiz yapacağız. Ama sizin yapamadığınız bir şeyi yapacağız. Bizim dönemimizde hizmet alabildiği, temiz, güvenli ve herkesin rahatlıkla girdiği bir sahil yapacağız. ‘Doktor gelirse belediye personelini işten çıkaracak’ diyorsunuz. Buradan söz veriyorum, hiç bir personeli yerinden çıkartmayacağım. Hiç bir arkadaşımıza siyasi nedenlerden görev değişikliği yapmayacağız.

 

 

PARSEL PARSEL SATACAK YER Mİ BIRAKTINIZ…

 

‘Gelibolu’yu parsel parsel satacak’ diyorsunuz. Ben Gelibolu’yu satmayacağım da siz parsel parsel satacak yer mi bıraktınız, hepsini sattınız. Hamzakoy’daki karavan parkını 3,5 milyona siz satmadınız mı? Bugün 200 milyon desek alamıyoruz Sayın Başkan. Trablem Kafe’nin yanındaki boşluğu daha bir ay önce 10 milyona satmadınız mı? Ocakbaşı’nı 31 milyona satacaktınız, ben sattırmadım. Engel oldum satamadınız. Satacağım ama altınızdaki Audi A6’yı satacağım. Audi’yi satarak, hizmet araçları alacağım. Emin olun doğru olan biziz, kazanan biziz. Lütfen artık temiz siyaset yapın Sayın Başkan”

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş