BİZE NELER OLUYOR..!

Toplumda tedirginlik yaratan intihar olaylarına bir yenisi eklendi. 23 yaşında ki bir genç kendini asarak hayatına son verdi…

BİZE NELER OLUYOR..!
Yayınlama: 14.05.2018
5.595
A+
A-

Toplumda infial yaratan intihar olaylarına bir yenisi eklendi. 23 yaşında ki bir genç kendini asarak hayatına son verdi…

 

Çanakkale’de son zamanlarda tırmanışa geçen intihar olayları toplumda korku ve endişe yaratıyor. Vatandaşlar ardı arkası kesilmeyen intihar vakalarının ardında ki sosyolojik, psikolojik ve ekonomik toplumsal nedenlerin araştırılarak önlem alınmasını istiyor.

 

Çanakkale bir kez daha haftaya intihar vakası ile başladı. Üzücü haber sabah saatlerinde Kepez beldesinden geldi. Teraslı Bahçe Sitesinin birinci katında ikamet eden 1995 Afyon doğumlu Ali Ç. evde kimsenin bulunmadığı bir sırada iple kendini asarak yaşamına son verdi.

 

17Burda AVM’de bulunan bir kahvecide çalıştığı öğrenilen 23 yaşında ki gencin, diğer arkadaşlarıyla birlikte patronları tarafından tutulan dairede kaldığı ancak sabah saatlerinde diğer arkadaşları işe gittikten sonra henüz bilinmeyen bir nedenle intihar ettiği öğrenildi.

 

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken doktor kontrolünün ardından olay yeri inceleme ekipleri dairede araştırma başlattı. Ali Ç. nin cesedi, savcının gelmesinin ardından morga kaldırıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş