BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ OLACAĞIZ..!

BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ OLACAĞIZ..!
Yayınlama: 30.03.2024
Düzenleme: 30.03.2024
1.151
A+
A-

AK Parti Umurbey Belediye Başkan Adayı İlker Uzunçakır, Umurbey’in kötü yönetildiğini hatta yönetilemediğini ifade etti. Beldenin birçok sorununun olduğunun altını çizen Uzunçakır; “Bana destek verin, size söz veriyorum sorunlar bitecek, Umurbey’imiz marka bir belde haline gelecek” dedi…

 

Umurbey’i cazibe merkezi, bölgenin parlayan yıldızı yapacağını sözünü veren AK Parti Umurbey Belediye Başkan Adayı İlker Uzunçakır; “Sizin içinizden biri, Umurbey’in evladı olarak beldemizi güzel günlere taşımak için bu göreve talip oldum. Kimseyi ayırmadan ötelemeden, birlik ve beraberlik içinde beldemizi yeniden inşa edeceğiz. Gençlerimize daha fazla fırsat, çocuklarımıza güvenli bir gelecek, yaşlılarımıza ise da huzur vaat ediyoruz” dedi.

 

 

OLMAZSA OLMAZIMIZ DOĞALGAZ…

 

Projeleri hakkında da bilgi veren Uzunçakır; “En önemli projemiz, en iddialı vaadimiz doğalgaz. Bu proje bizim olmazsa olmazımız. Umurbeyimiz doğalgazın gelmesi ile birlikte temizliği, refahı ve konforu yaşayacak. Seçimden sonra mutlaka doğalgazı Umurbeyimize getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

ÜRETİCİMİZİN MALI ZAYİ OLMAYACAK…

 

Umurbey’i marka şehir haline getirecek birçok projesi bulunduğunun altını çizen Uzunçakır; “Soğuk hava depomuzu yenileyeceğiz. Hiçbir üreticimizin malı uygun olamayan koşullar yüzünden zayi olmayacak. Ayrıca depomuzun üstüne güneş panelleri koyarak elektrikten tasarruf edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

BİZ HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ…

 

Engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların hayatlarının her anında yanında olacaklarını, onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını dile getiren İlker Uzunçakır, “Her vatandaşımız en çokta engelli ve bakıma muhtaç vatandaşımız, belediyelerini yanında hissedecekler. Onların evlerinin tamirat ve tadilatlarında destek vereceğiz. Hastaneye gittikleri zaman araç tahsis edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı da unutmadık. Gıda, giyecek, yakacak, kırtasiye ve burs başta olmak üzere her türlü desteği vereceğiz” dedi.

 

 

UMURBEYİMİZ MARKA OLACAK…

 

Umurbey’de narenciye ve tropik meyveler hariç tüm meyve ve sebzelerin yetiştiğine dikkat çeken Uzunçakır;” Benim hayalim olan bir projeden bahsetmek istiyorum. Meyve işletme tesisi kuracağız. Beldemizde narenciye ve tropik meyveler hariç neredeyse tüm ve meyve sebzeler yetiştiriliyor. Bu ürünlere katma değer kazandırmak için bir tesis kuracağız. Bu tesiste meyve suyu, reçel, marmelat ve salçalar yapacağız. Son yıllarda talebi hızla artan kurutulmuş meyve ve sebzeleri işleyeceğiz. Bu projeyi hayata geçirmek için birçok destek alacağız. Bu proje Umurbeyimizi bir marka haline getirecek” şeklinde konuştu.

 

 

BİZİM PROJELERİMİZ UMURBEY’E ÇOK YAKIŞACAK…

 

Sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerinden biri olan kreş projesini hayata geçireceklerinin müjdesini veren Belediye Başkan Adayı Uzunçakır; “Çocuklarımız kreşte temel eğitimlerini alırken anneleri iş hayatından geride kalmayacak. Hayvan kesim yeri tekrardan yapılacak. Cenazede son görev bizim olacak. İnsanlar acısını yaşarken, defin işlemlerini düşünmeyecek. Biz belediye olarak yapılması gereken ne varsa yapacağız. Tarla ve sokak yolları tekrardan elden geçirecek ve yenileyeceğiz. Biz Umurbey’e yakışanı yapacağız. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz. 65 yaş üstü vatandaşlarımız belediye otobüslerine tekrardan ücretsiz binecek. Bu ve buna benzer birçok projemiz var. Kimsenin şüphesi olmasın, göreve gelir gelmez en kısa sürede hepsini hayata geçireceğiz. Umurbey kötü yönetiliyor, hatta yönetilemiyor. Umurbey’imizin Bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok. Beldemizi cazibe merkezi bölgenin parlayan yıldızı haline getireceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş