BÖYLE BAŞKAN HER BELEDİYEYE LAZIM…!

BÖYLE BAŞKAN HER BELEDİYEYE LAZIM…!
Yayınlama: 23.01.2023
Düzenleme: 28.01.2023
1.835
A+
A-

Gelibolu’ya bağlı Evreşe Beldesinin başarılı Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, adeta sosyal belediyeciliğin kitabını baştan yazıyor. Beldede arıtma su ve internet bedava, kıyma 80 TL, salı gününden itibaren ise ekmek sadece 3 TL olacak…

 

Evreşe Belediyesi örnek uygulamalarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Evreşe Belediyesi, belediye bütçesinden finansa ederek vatandaşlara ekmeği 3 TL’den satmaya başlayacak.

Daha önceden tüm evlere ücretsiz sınırsız internet hizmetini, ücretsiz arıtılmış su imkanı ve kilosu 80 TL’den kıyma uygulamasını başlatan Evreşe Belediyesi şimdide 5 ekmeğe kadar 3 TL’den ekmek satışını başlatıyor. Bu uygulamaların hiçbirinde zengin fakir ayrımı gözetilmiyor, tek şart beldede ikamet etmek.

 

KAPIMIZA GELEN KİMSEYİ GERİ ÇEVİRMEYİZ…

 

Evreşe Belediyesi olarak vatandaşlara sosyal anlamda daha çok imkan sağlamayı hedeflediklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak; “2 yıldır evlere ücretsiz sınırsız internet veriyoruz, 6 aydır kilosu 200 TL olan kıymayı 80 TL’den vatandaşlarımıza satışını sağlıyoruz. Arıtılmış içme suyumuz 450 litreye kadar tamamen ücretsiz. Her gün evlerinde yemek yapma imkanı olmayan 50 yaşlımıza akşam yemeği hizmeti sunuyoruz. Doğum günlerinde çocuklarımızın pastaları bizden. Bu hizmetlerimizde zengin ya da fakir ayrımı yapmıyoruz. Salı gününden itibaren ekmeği sadece 3 TL den satışa sunacağız. Yeni projemiz ise kreş olacak. Kreş de tamamen ücretsiz olacak. Biz kapımıza gelen kimseyi boş çevirmeyiz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş