BULMACA GİBİ..!

Demircioğlu Caddesinde bulmaca gibi bir kaza yaşandı. Bir otomobil, bir motosiklet ve bir yayanın karıştığı kazada herkes birbirini suçladı. İki kişi yaralandı ama sorumlusu anlaşılamadı…

BULMACA GİBİ..!
Yayınlama: 05.05.2017
5.335
A+
A-

Çanakkale’nin en işlek Demircioğlu Caddesinde meydana gelen trafik kazaları neredeyse artık günlük sıradan bir olay haline geldi. Araç ve yaya trafiğinin yoğunluğuna dikkatsizlik ve kural tanımazlıkta eklenince yaşanan kazalara bugün bir yenisi daha eklendi.

 

Ancak bu kazayı diğerlerinden ayıran, ne kazaya karışanların nede görenlerin nasıl olduğunu anlayamaması oldu. Bir otomobil, bir motosiklet ve bir yayanın karıştığı kazada taraflar birbirini suçlayınca olay içinden çıkılmaz 3 bilinmeyenli bir matematik sorusuna dönüştü.

 

 

Bir fastfood dükkanına akit motosikletle paket servisi yapan bir genç caddede karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir adama çarptı. Yaşlı adam kulağından hafif yaralanırken motosikletten düşen genç baygınlık geçirdi. Çevreden geçen vatandaşlar her iki yaralıya ilk müdahaleyi yaparken ayakkabıları çıkartılan genç dökülen su ile ferahlatılarak kendine getirildi.

 

Ancak olayın nasıl gerçekleştiğine ilişkin farklı ifadeler kafa karıştırdı. Motorcu araç sıkıştırdı, araç sürücüsü ise motosiklet hatalı solladı dedi. Adı Yılmaz olduğu öğrenilen yaya her ikisi de hızlı geliyordu derken araç sürücüleri yayanın yola fırladığını ileri sürdü. Olayı çözmek polise, yaralıları tedavi etmek gelen sağlık ekiplerine kaldı…

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.