ÇANAKKALE VALİSİ TORAMAN GÖREVE BAŞLADI..!

ÇANAKKALE VALİSİ TORAMAN GÖREVE BAŞLADI..!
Yayınlama: 22.07.2024
Düzenleme: 23.07.2024
2.707
A+
A-

10 Temmuz 2024 tarih ve 2024/207 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çanakkale Valiliği görevine atanan Vali Doç. Dr. Ömer TORAMAN, Çanakkale’de görevine başladı…

 

Çanakkale Valiliği önünde il protokolü ve valilik personelince karşılanan Vali Doç. Dr. Ömer TORAMAN, ardından valilik binasına geçti.

Karşılama sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Doç. Dr. Ömer TORAMAN, “Şehitler Diyarı Çanakkale’de Vali olarak görev yapacak olmaktan duyduğum memnuniyeti ve onuru ifade etmek istiyorum” dedi.

Vali Doç. Dr. Ömer TORAMAN, daha sonra valilik makamında Vali Yardımcıları ve kurum amirleriyle bir araya geldi. Vali Toraman’ın ilk ziyaretçileri ise Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa BİÇEN ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU oldu.

 

 

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUYLA BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE…

 

Vali Ömer Toraman, Türkiye Cumhuriyetinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla büyük ve güçlü Türkiye idealinin kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade ederek şu açıklamalarda bulundu;

“1915 Çanakkale Köprüsü 2023 metre orta açıklığıyla dünyanın en uzun köprüsü vasfı ile Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışan abidevi bir eser olmuştur. Öte yandan Çanakkale hem sanayi açısından hem de tarımsal üretim alanından yüksek potansiyeli ve üretim hacmi ile dikkat çekmektedir. Çanakkale bu yüksek üretim kapasitesi yanında kültür ve turizm alanında da sağladığı ilerlemeler ile de Türkiye’nin gücüne büyük katkı sağlamaktadır. Çanakkale, Türkiye’nin parlayan yıldızı konumundadır. Çanakkale içinde bulunduğumuz mevsim itibariyle uç sıcaklıkları yaşıyor. Dolayısıyla özellikle orman yangınları riskinin yüksek olduğunu takip ediyoruz. Bu vesileyle kıymetli hemşerilerimize orman yangınlarına karşı azami dikkat göstermelerini ve hasseten rica ediyorum.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş