ÇANAKKALE’NİN KANADI KIRIK

İstanbul uçak seferleri bitti, yerine 7 kişilik deniz uçağı geldi. Uçmayan uçağımız var, hizmet adı altında komedi. Ankara seferleri günde ikiye çıksın derken haftada 5 güne düşecek. Herkes yüksekten uçuyor, İstanbul’u beklerken Ankara elden gidiyor.

ÇANAKKALE’NİN KANADI KIRIK
Yayınlama: 04.08.2017
7.647
A+
A-

Çanakkale’nin önde gelen turizmcilerinden Dardanel Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Zafer Güneş gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Havayolu ulaşımında geldiğimiz noktayı yerden yere vuran Güneş; “Çanakkale, Çanakkaleli uçmak istiyor. Buna rağmen uçamıyor. Bu Çanakkalelilerin değil siyasilerin ayıbıdır” dedi.

 

 

Öğrenciler uçmayı sevmiyor mu?

 

 

Yaklaşık 4 ay önce Çanakkale-İstanbul arası uçuşların bittiğine işaret eden Güneş sözlerini şöyle sürdürdü; ‘‘Çanakkale’de 50 bin üniversite öğrencisi öğretim görüyor. Aileleri gelip gidiyor ama hadi onlar uçmuyor var sayalım. 50 bin öğrenci var, İstanbul’a uçuş yok. Öğrenciler uçmayı sevmiyor mu?  Öğrenci uçup ne yapacak diye bir düşünce mi hakim ?”

 

Çanakkale’den her gün 60 otobüs kalkıyor

  

“Çanakkale’den İstanbul’a her gün 60 otobüs kalkıyor. İstanbul’dan Çanakkale’ye 60 otobüs geri dönüyor. Çanakkale-İstanbul arası uçak yok. Çanakkale karayolunu seviyor, uçmayı sevmiyor. Siyasiler böyle görüyor demek ki, uçmayı seven yok Çanakkale’de. Uçmak isteyenler de Çanakkaleli değil. Onlarda her zaman uçar, Çanakkale hariç Türkiye’nin

dört bir yanından İstanbul’a uçuş var. ”

 

 

 

Hizmet adı altında komedi   

 

 

“Her gün dolu dolu gidip gelen İstanbul-Çanakkale, Çanakkale-İstanbul uçak seferleri sona erdi. Yerine deniz uçağı geldi. 7 kişilik uçaklarla sefer yapılıyor. Uçaklar Haliç’e iniyor, 5 kg bagaj hakkı var. Uluslararası yolculuk yapacaklar haklı olarak bu uçuşu tercih etmiyor. Yağmur yağdı, rüzgar esti seferler iptal oluyor. Göstermelik göz boyuyorlar, bu hizmet adı altında komedidir.”

 

 

İstanbul derken Ankara elden gidiyor

 

 

 

 

“İstanbul’a seferler yeniden başlasın istiyoruz. Ankara seferleri günde iki güne çıksın istiyoruz. Neden istiyoruz, talep var. Uçaklar dolu gidiyor, dolu geliyor. Artacağına eksiliyor. 15 Kasım 2017 tarihinden itibaren seferler haftada 7 günden 5 güne düşecek. Havalimanına büyük yatırımlar yapıldı. Bu yatırımlar yapılırken pistler büyürken biz uçak seferleri artacak sanıyorduk. Yatırımlar yapıldı seferler azaldı. Bu kadar yatırım neden yapıldı o zaman” şeklinde tepkisini dile getirdi.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş