ÇANAKKALE’YE DAMGA VURACAĞIZ..!

AK Parti Çanakkale 2. Sıra Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu, Cumhuriyet tarihinden itibaren ileri görüşlü ve çağdaş olduğunu iddia edenlerin, kadına büyük önem verdiklerini söyleyenlerin bugüne kadar seçilebilecek sıradan kadın vekil adayı göstermediklerini vurguladı…

ÇANAKKALE’YE DAMGA VURACAĞIZ..!
Yayınlama: 12.06.2018
8.930
A+
A-

AK Parti Çanakkale 2. Sıra Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu, Cumhuriyet tarihinden itibaren ileri görüşlü ve çağdaş olduğunu iddia edenlerin, kadına büyük önem verdiklerini söyleyenlerin bugüne kadar seçilebilecek sıradan kadın vekil adayı göstermediklerini vurguladı…

 

AK Parti Çanakkale 2. Sıra Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu, seçim çalışmaları kapsamında, Çanakkale Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve yakınlarına moral verdi.

Eski Devlet Hastanesi polikliniklerine yaptığı ziyaretin ardından yeni hastane binasına geçen İskenderoğlu, ilk olarak babası vefat eden Gestaş çalışanı Seyfettin Hatipoğlu’na başsağlığı temennisinde bulundu. Aile üyeleriyle yakından ilgilenerek kendilerini teselli etmeye çalışan İskenderoğlu, ailenin yaşadığı büyük acıya ortak oldu.

 

 

Daha sonra servislere çıkarak yatan hasta ve yakınlarını tek tek ziyaret eden İskenderoğlu, kendileriyle yakından ilgilenerek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Vatandaşlara bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak, çeşitli hediyeler verdi ve şimdiden Ramazan Bayramlarını kutladı.

Ziyaret esnasında özellikle 5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren yeni hastaneden duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve yakınları; “Allah devletimizden razı olsun. Hastanemiz konforlu ve çok rahat, otelden farkı yok. Bize de burada çok iyi bakıyorlar. Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti ve moral verdi” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.

Hastanenin ardından programını otomotiv firmalarına yaptığı ziyaretle sürdüren Jülide İskenderoğlu, İçdaş tarafından yaptırılan Tacettin Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi temel atma törenine katıldı.

 

 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kordon boyunda organize edilen iftar yemeğinde orucunu Çanakkaleli hemşerileri ile birlikte açan İskenderoğlu’na partililer ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yemeğin ardından vatandaşlara hitap eden İskenderoğlu; “24 Haziran’da sizlerin desteği ile Çanakkale ve Türkiye’ye damga vuracağız. Çok değerli milletvekillerimizin yaptığı güzel işlerin üzerine daha da, daha da güzel işler yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Çağdaş olduklarını iddia eden, kadına büyük önem verdiklerini söyleyen partilerin bugüne kadar Çanakkale’de seçilebilecek sıradan kadın vekil adayı göstermediklerini vurgulayan AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı Jülide İskenderoğlu; ”Çanakkale’de sadece Demokrat Parti döneminde bir kadın vekil meclise gidebilmiş. Lâpseki’ye gemileri getirmek ona nasip olmuştu. Çanakkale Köprüsü’nün kurdelesini kesmek de inşallah bana nasip olacak’ ’dedi.

 

 

İftar programının ardından programında olmamasına rağmen Lapseki ilçesine bağlı Çardak Beldesine geçen Jülide İskenderoğlu, Çardak seçim bürosunun açılışını yaptı. Çardak’ta program olduğunu duyar duymaz yola çıktığını ifade eden Milletvekili adayı İskenderoğlu; “Aslında benim programım Çanakkale merkezdeydi. Çardak’ta program var denilince bir Lâpseki gelini olarak işi gücü bırakıp buraya geldim. Lâpseki’de elime mikrofon alınca daha çok heyecanlanıyorum, kendimi dünürcüye çıkmış gibi hissediyorum. Lâpseki benim için özel bir yer, güzel bir yer. Gönlümde ayrı bir yeri var” dedi.

Çardak’a yapılacak olan Ticaret Merkezinin de müjdesini veren tecrübeli siyasetçi; “9 Milyon bedelli ticaret merkezinin ihalesi yarın yapılacak. Çardak’a en güzeli yakışır. Ben burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzel eserin kurdelesini kesmek bana nasip olur” şeklinde konuştu.

 

 

Cumhuriyet tarihinden itibaren ileri görüşlü ve çağdaş olduğunu iddia edenlerin, kadına büyük önem verdiklerini söyleyenlerin seçilebilecek sıradan kadın vekil adayı göstermediklerini belirten, İskenderoğlu; “Sadece Adalet Partisi döneminde Lapsekili Zekiye Gülsen bu görevi yaptı. Çanakkale’nin ilk ve tek kadın vekili kendisini rahmetle anıyorum. Çanakkale’nin 50 yıldır bir vekili yok. 16 yıllık siyaset yolculuğumda Allah nasip etti 2. sıradan milletvekili adayı oldum. Yıllar sonra bu dönem AK Parti’de seçilebilecek sıradan bir kadın aday var. Lapseki’ye gemileri getirmek Zekiye Teyze’ye nasip olmuştu. 1915 Çanakkale Köprüsünü açmak da bana nasip olacak inşallah” dedi.

 

 

Açılışın ardından Lapseki Belediyesi tarafından düzenlen 33. Kiraz Yarışması programına katılan İskenderoğlu, burada da halkın yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılandı. Uğur Işılak konserini dinleyerek vatandaşlarla birlikte ünlü sanatçının seslendirdiği şarkıcılara eşlik etti.

Son olarak Barbaros Mahallesinde Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzenin düzenlediği Gıdışımlar Kahvesinde vatandaşlarla birlikte sahur yapan İskenderoğlu programını noktaladı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş