CANLARINI ZOR KURTARDILAR…!

Alev alan minibüste ki üç kişi canını zor kurtardı. Kullanılan ondan fazla yangın söndürme tüpünden çoğunun boş çıkması dikkat çekerken araç kısa sürede küle dönerek kullanılmaz hale geldi…

CANLARINI ZOR KURTARDILAR…!
Yayınlama: 16.08.2017
4.592
A+
A-

Keşan’dan hareket ederek Koru Dağı üzerinden Gelibolu ilçesine seyir halinde olan İbrahim Baldız yönetiminde ki 22 RA 464 plakalı panelvan minibüsün motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Karşı yönden gelen araçların selektör yaparak uyarmasıyla durumu fark eden sürücü, aracı yol kenarında ki emniyet şeridine çekti. Bu sırada alevler motor kısmını kaplarken panik yapan İbrahim Baldız, yanında yolcu olarak bulunan 2 kişi ile birlikte minibüsten inerek uzaklaştı.

 

 

Telefon ile yakınlarını ve itfaiye ekiplerini arayan 3 kişi yardım beklemeye başlarken imdatlarına aynı istikamete giden bir motosiklet sürücüsü yetişti.Yoldan geçen otomobilleri durdurup tek tek yangın söndürme tüpü isteyen motosikletli genç, minibüsün yanına gidip yangına tek başına müdahale etti. Fakat kullanılan ondan fazla yangın tüpünün birçoğu boş çıkınca alevler tüm aracı sardı. Bir süre sonra diğer araç sürücüleri de durarak yardıma koştu ancak alev topuna dönen araç kısa sürede küle dönerek hurdaya çıktı. Yangını son olarak tesadüfen yoldan geçmekte olan orman ekipleri müdahale ederek söndürdü.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş