CEZAEVİNDE YOLUNU GÖZLÜYORLAR..!

Gözüne kestirdiği yalnız bayanlara cinsel organını göstererek taciz eden ve kısa sürede kadınların kabusu haline gelen köprü altı sapığı nihayet yakalandı…

CEZAEVİNDE YOLUNU GÖZLÜYORLAR..!
Yayınlama: 06.11.2018
4.805
A+
A-

Gözüne kestirdiği yalnız bayanlara cinsel organını göstererek taciz eden ve kısa sürede kadınların kabusu haline gelen köprü altı sapığı nihayet yakalandı…

 

Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü yine başarılı bir çalışmaya imza attı ve kadınların korkulu rüyası haline gelen köprü altı sapığını kısa sürede kıskıvrak yakaladı.

 

KADINLARIN KABUSU OLMUŞTU…

 

Barbaros Mahallesi Beldemiz mevkiinde bulunan ve Çanakkale-İzmir karayolu üzerinde yer alan köprülü kavşağı mesken edinen sapık, köprünün altından geçen genç kızlara ve yalnız gördüğü bayanlara cinsel organını göstererek tacizde bulunuyordu. Aynı sapığın bazen teşhircilikten öteye giderek bazı genç kadınları kollarından tutarak köprü altında tenha bir köşeye sürüklemek istediği, dolayısıyla tecavüze yeltendiği ileri sürülmüştü.

 

DEDEKTİFLER SAPIK AVINA ÇIKTI…

 

Deneyimli dedektiflerden oluşan özel bir ekip oluşturarak sapığın peşine düşen polis, olayın mağdurlarının ifadeleri, görgü şahitlerinin tanıklığı ve güvenlik kameralarının kayıtları doğrultusunda titiz bir çalışma başlattı. Bu kapsamda onlarca güvenlik kamerası izlendi ve o ahlaksız adamın eşkali belirlendi. O eşkalden sapığın kimliğine ulaşan Asayiş ekipleri, geceli gündüzlü bir haftalık yorucu çalışma sonucunda zanlıyı kıskıvrak yakalamayı başardı.

 

PSİLOJİK SORUNLARI VARMIŞ…

 

Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen şahsın, Emniyet Müdürlüğünde ki sorgusunun ardından Adliyede hakim karşısına çıkarılacağı öğrenildi. Sapığın kısa sürede yakalanmasıyla rahat bir nefes alan Çanakkaleli kadınlar ve genç kızlar, polise başarısından ötürü teşekkür ettiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş