Cezaevinden Makama!!!

Resmi Gazete’ de yayınlanan İçişleri Bakanlığının atama kararnamesi ile Çanakkale’de görevlendirilen o ismin, FETÖ soruşturması kapsamında önce açığa, sonra gözaltına alındığı ve ardından tutuklandığı öğrenildi..!

Cezaevinden Makama!!!
Yayınlama: 01.12.2016
7.879
A+
A-

Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Çanakkale’ye atanan isimlerden biride Çanakkale Valiliği Hukuk Müşavirliği görevi ile Erzurum Vali Yardımcısı Ersin Boylu oldu. Boylu’nun Fetullahçı Terör Örgütü mağdurlarından olduğu öğrenildi.

 

Erzurum Valisi çok kızmıştı..!

 

Erzurum’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yapılan soruşturma kapsamında Erzurum Vali Yardımcıları Ersin Boylu ve Fatih Gül ile birlikte 14 polis memuru tutuklanmıştı. O dönemde Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, “Esrar içmişçesine aklı melekeleri dumura uğramış bir güruhtan söz ediyoruz. Devletimiz bu güruhu temizledi ve temizlemeye devam edecek” şeklinde açıklamada bulunmuştu.

 

Suçsuz olduğu anlaşıldı Çanakkale ile mükafatlandırıldı…

 

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimi sonrası 18 Temmuz’da görevden uzaklaştırılan vali yardımcıları Fatih Gül ile Ersin Boylu’yu 23 Temmuz tarihinde gözaltına alınmış. Mahkemeye çıkarılan Boylu ve Gül, savcılık sorgularının ardından sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderilmiş. Suçsuz olduğu anlaşılan ve beraat ederek göreve iade edilen Ersin Boylu, artık Çanakkale Valiliği hukuk Müşaviri olarak görev yapacak.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş