CHP’de Neler Oluyor..!

CHP eski Milletvekili Ahmet Küçük’ün şikayetçi olması beklenirken kendisi partiden ihraç talebiyle şikayet edildi…

CHP’de Neler Oluyor..!
Yayınlama: 12.12.2016
7.379
A+
A-

Çanakkale Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü İdari İşler Personeli Önder Musaoğlu’nun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım beklenildiği gibi mahkemeye taşınıyor. Hakarete uğradığını ileri süren CHP üyelerinin yargıya başvurarak Musaoğlu’nun cezalandırılması talebiyle dava açacakları öğrenildi. Ancak dava açacaklar arasında olayın bir numaralı mağduru CHP Çanakkale eski Milletvekili Ahmet Küçük yer almıyor.

 

Büyüklük bende kalsın diyen Küçük, cahilliğine veriyorum dediği Önder Musaoğlu’nun mutlaka parti içi organlarca gerekli cezaya çarptırılacağına inandığını belirterek; “Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım. Çıkacak ceza ile işinden de olmasını istemem. Haddini aşan ifadeler kullandı. Onu bu kirli oyuna alet eden ve harcayan abi ve ablalarının gerçek yüzünü görmesi cezadan çok ona en büyük fayda olacaktır” dedi.

 

Ancak Çanakkale CHP’nin temel taşlarından olan, 20. 22.  ve 23. dönem Çanakkale Milletvekili, 22. dönem’de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi, 23. Dönem’de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı İdare Amiri olarak görev yapan Ahmet Küçük’ün bu iyi niyetli yaklaşımının karşılık bulmadığı ve CHP’den ihraç talebiyle şikayet edildiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre Küçük’ün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret ettiği gerekçesiyle bir dilekçe hazırlandı ve beraberinde bazı partililerden imza toplandı. Dosya CHP İl Başkanlığına teslim edilirken yönetim kurulunun yarın (Salı) olağan üstü toplanarak konuyu görüşeceği ve gerekli görmesi halinde Küçük’ü partiden ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edeceği öğrenildi.

 

Benzer bir durum Hikmet Yurteri’nin başına gelmiş ve parti üyeliğinden atılmıştı. Yurteri’nin partisine geri dönmek için hukuk mücadelesi halen devam ederken yaşanan son olaylar ile birlikte CHP’de demokrasi daha yüksek bir sesle sorgulanmaya başlandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.