CHP’Lİ ERKEK’İN MAHALLE ZİYARETİNDE GERGİNLİK..!

CHP’Lİ ERKEK’İN MAHALLE ZİYARETİNDE GERGİNLİK..!
Yayınlama: 29.03.2024
Düzenleme: 29.03.2024
3.057
A+
A-

CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek’in Fevzipaşa Mahallesi ziyareti sırasında gergin anlar yaşandı. Erkek, önünü kesen bir kişi tarafından rahatsız edilince araya mahalle sakinleri girdi. Çıkan arbede sırasında başkan adayı hızla olay yerinden ayrılırken duyulan silah sesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi…

 

Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Hacı Ramazan Muhtaroğlu, bu akşam Kadın Koruma ve Kalındırma Derneği ve 1453 Gençlik Derneği ile ortaklaşa geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği iftar öncesi ise CHP Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, Fevzipaşa Mahallesine ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi ve bir konuşma yaptı.

 

 

Eğlenceli geçen ziyaret sonrası mahalleden ayrılmak üzere olan Muharrem Erkek’in önünün bir vatandaş tarafından kesildiği ve kolundan tutarak sarstığı başkan adayını rahatsız etmeye başladığı ileri sürüldü. İddiaya göre diğer mahalle sakinleri şahsa müdahale edince arbede çıktı. Ekibi tarafından kargaşanın içinden çıkartılan Muharrem Erkek hızla olay yerinden uzaklaşırken araya girenlerin sağ duyusuyla olay büyümeden yatıştırıldı.

 

Ancak olayla bir ilgisi olup olmadığı araştırılan bir silah sesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevik Kuvvetin önlem aldığı mahallede hayat normale dönerken Muhtar Hacı Ramazan Muhtaroğlu’nun iftarı ve sonrasında ki eğlence kaldığı yerden devam etti.

 

 

İFTİRALAR, TEHDİTLER, KARALAMALAR BU SEVGİYİ EKSİLTMEZ…

 

Sosyal medya hesabından birlik ve beraberlik mesajı veren Muhtaroğlu ise; “Mahallemizde Muhtarlığımız, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız ile, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için verdiğimiz iftar soframıza yine katılım yüksekti. Allah herkesten Razı olsun. Bizim halkımıza, halkımızın bize olan sevgisini, iftiralar, tehditler, karalamalar ile tırnak ucu kadar eksiltemezsiniz! 1 Nisan sabahı yeni dönemde birlikte el ele olacağız” şeklinde paylaşım yaptı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş