DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIDI..! VİDEO HABER

DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIDI..! VİDEO HABER
Yayınlama: 26.08.2023
Düzenleme: 26.08.2023
1.859
A+
A-

Çanakkale’de yaşanan orman yangını felaketini durdurmak için gözlerini kırpmadan alevlerin arasına dalarak canları pahasına mücadele eden ekiplerin yaşadığı tehlikeler an ve an kameralara yansıdı.

Televizyon ekibinin canlı yayında olduğu sırada yanan bir ağaç arama kurtarma ekibinin içinde bulunduğu aracın üzerine devrilmişti.

Tüm Türkiye, yaşanan panik anlarına ve tonlarca ağırlığın altında kalan yaralıyı kurtarma mücadelesine muhabirin korku içinde ki anlatımıyla şahitlik etti…

 

Çanakkale’nin Kayadere köyünde çıkan orman yangınında 5 bin 712 futbol sahası büyüklüğünde alan yandı. Cehennemi yaşatan o felakette toplam 4 bin 80 hektarlık alan küle dönerken yangından yaklaşık 12 köy etkilendi. 10 uçak, 38 helikopter, 790 kara aracı ve 3 bin 174 personel ile güçlükle kontrol altına alınan yangın ancak 48 saat sonra söndürülebildi.

Hayatlarını riske atarak alevlerle savaşan o kahramanlardan biri olan arama kurtarma ekibinden Galip Dinçer Özkan, Yağcılar Köyü Mezarlığı’ndaki yanan ağaçları söndürmeye çalışırken içinde bulunduğu pikabın üzerine bir ağaç devrildi.

KAHRAMANIN SAĞLIK DURUMU İYİ…

 

Tonlarca ağırlığın altında ezilerek hurdaya dönen araç içinde sıkışan Özkan’ın yardımına ilk olarak ekip arkadaşları koşarken bölgede hazır bekleyen sağlık ekipleri hızla müdahale etti. Vücudunda kırık ve darbeye bağlı ezik ve travmalar bulunan yaralı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Önlem amaçlı yoğun bakım ünitesinde sağlık durumu takip edilen Galip Dinçer Özkan’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

 

MUHABİRİN KORKTUĞU BAŞINA GELDİ…

 

Çanakkale’deki orman yangınını takip eden SÖZCÜ ekibi canlı yayın yaptığı sırada yaşanan o korku dolu anlara tanık oldu. SÖZCÜTV Muhabiri Günnur Saydam, bir yandan izleyicilere bölgede ki tehlikeyi anlatırken diğer yandan devrilme tehlikesi bulunan ağaçlar için uyarıda bulunduğu sırada korkulan oldu. Gövdesi yanan o ağacın devrilme anı, yaşanan panik, yaralıyı kurtarma seferberliği ve muhabirin çığlıkları kameraya saniye saniye yansıdı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş