GECE CHP’Lİ YATTI, SABAH AKP’Lİ UYANDI..!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın hafızalara kazınan; “Gündüz AK Partili, gece CHP’li” ikonik sözü gerçek oldu. 16 yıllık CHP’linin kendisinden habersiz bir şekilde AK Parti üyesi yapıldığı iddia edildi…

GECE CHP’Lİ YATTI, SABAH AKP’Lİ UYANDI..!
Yayınlama: 15.11.2022
6.509
A+
A-

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın hafızalara kazınan; “Gündüz AK Partili, gece CHP’li” ikonik sözü gerçek oldu. 16 yıllık CHP’linin kendisinden habersiz bir şekilde AK Parti üyesi yapıldığı iddia edildi…

 

Siyasi kulisler, Gelecek Partisinin ortaya çıkardığı AK Parti ile CHP arasında yaşanan üye kapmaca kavgası ile çalkalanıyor.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, ilk olarak 2018 yılında; “Gündüz AK Partili, gece CHP’li olanlarla işimiz yok” sözünü kullanmış ve çeşitli platformlarda tekrarlayarak siyasi literatüre kazandırmıştı. Turan’ın o meşhur sözü bugün gerçek oldu ancak iddia ettiği gibi CHP’lilerin AK Partili gibi görünmediği bizzat AK Parti tarafından kendilerinden habersiz olarak partiye üye yapıldıkları ileri sürüldü.

 

16 YILLIK CHP’Lİ BİR GECEDE OLDU AKP’Lİ…

 

Çanakkale’de e-Devlet uygulamasından siyasi parti üyeliğini sorgulayan Feridun Topal, 2006 yılından bu yana CHP’ye üye olmasına rağmen 2019 yılında kendisinden habersiz şekilde AK Parti üyesi yapıldığını öğrendi.

 

Feridun Topal’ın AK Parti üyesi olduğunu öğrendiği anlar, çevresindeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Topal, kameraya cüzdanındaki CHP üyelik kartını gösterdi.

 

BİRİ BU SKANDALI BİZE AÇIKLASIN…

 

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, Feridun Topal’ın AK Parti üyesi yapıldığını öğrendiği anlara ilişkin görüntüyü sosyal medya hesabında yayınladı.

 

Özsüer; “Bir üye skandalı daha. Bu kez başrolde AK Parti Çanakkale teşkilatı var. ‘Uzun yıllardır CHP üyesiyim ben’ diyen, hatta CHP üye kartı bulunan Feridun Topal adlı vatandaşımız, 2019 yılından beri AKP üyesi çıktı. AKP Çanakkale teşkilatından birisi lütfen bu skandalı bize açıklasın” dedi.

 

AK PARTİ, KENDİ RIZASIYLA ÜYE OLDU DEDİ…

 

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mücahit Akan ise iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı.

Gelecek Partisi İl Başkanının üye skandalı diye sosyal medyada paylaştığı görüntüler asılsızdır diyen Akan; “Bahsi geçen vatandaşımız Feridun Topal, Gelecek Partisi İl başkanın yalan beyanının aksine 2019 yılında değil 22 Mart 2016 yılında partimize kendi rızasıyla üye olmuştur. 2018 yılında ise üyelik nakil işlemi, ikamet adresi olan Lapseki ilçesi olması sebebi ile aktarılmış. 2019 yılında tekrar Çanakkale merkez ilçeye nakil olmuştur. Bu nakil işlemleri kendi kendine değil nakil talebi üzerine gerçekleşmiştir. Kendisinden ve kendi partisinden umudu olmayanların başka arayışlar içerisine girmesine şaşırmadık. Gelecek partisi il başkanına tavsiyemiz kendi işine bakmasıdır. Kendisine buradan ekmek çıkmaz” şeklinde açıklamada bulundu.

 

ISLAK İMZALI ÜYELİK FORMUNU GÖSTERİN…

 

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mücahit Akan’ın; “Kendi rızasıyla üye olmuştur” iddiasını ise bizzat CHP’li Feridun Akan çürüterek; “Bu vatandaş beni yalanlamış. Peki şimdi kendisine soruyorum, bana ıslak imzam olan üyelik formunu gösterebilir misiniz sayın AKP’liler…” dedi.

 

BİNLERCE KİŞİ USULSÜZ ÜYE YAPILDI…

 

Yaşanan gelişmeler sonrası ikinci bir açıklama yapan Gelecek Partisi İl Başkanı Vahap Özsüer ise; “Kendini 2006 yılından bu yana CHP üyesi bilen vatandaşımız 2019 yılından beri AK Parti üyesi çıktı. AK Parti Çanakkale Teşkilatı ise 2016 yılından beri AK Parti üyesi olduğunu iddia ediyor. Kardeşim varsa ıslak imzalı üye formu çıkarın gösterin inanalım size. Tüm ülkede binlerce kişinin böyle usulsüz üye yapıldığını çok iyi biliyoruz. Kabul etmenizi beklemiyorduk zaten de bari açıklama yapıp kendinize daha fazla güldürmeyin” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş