GÖRDÜĞÜNÜZÜ İHBAR EDİN

Çanakkale’de son 5 günde 3 sosyal hain yakalanarak cezaevine gönderildi. Ezine, Biga ve Gökçeada ilçelerinde sosyal medyada terör propagandası yapan hainler hak ettikleri cezayı bulurken Çanakkale’den bu kadar hain çıkması vatandaşları şoka uğrattı.

GÖRDÜĞÜNÜZÜ İHBAR EDİN
Yayınlama: 19.12.2016
4.947
A+
A-

Beşiktaş ardından Kayseri’de gerçekleşen hain saldırılarla terör bir kez daha çirkin yüzünü gösterdi. Çok sayıda askerimiz, polisimiz ve vatandaşımız şehit oldu. Türkiye’nin dört bir yanına ateş düştü. Saldırlar karşısında Türk milleti bir kez daha birlik ve beraberlik içersinde meydanlara inerek teröre lanet okudu.

 

Canımız yanıyorken Çanakkale’nin çeşitli ilçelerinden gelen haberler daha da canımızı sıktı. Çanakkale’de terör propagandası yapan 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İhbar edin

Terörü destekleyen paylaşım yapanları telefon 155 Polis ihbar hattını arayarak, emniyet internet sitesindeki ”egm.gov.tr/Sayfalar/Ihbar.aspx” online ihbar sayfasından, cep telefonunuza yükleyebileceğiniz EGM Online İhbar Uygulaması üzerinden veya sanaldevriye@egm.gov.tr, siber.onleme.arastirma@egm.gov.tr, siber@egm.gov.tr, siber.sas.sanaldevriye@egm.gov.tr ve sibersuclar@egm.gov.tr mail adreslerine göndereceğiniz bağlantı adresi ve ekran görüntüsü ile şikayet edebilirsiniz.

 

İlk hain Ezine’de yakalandı

 

İlk olarak Ezine ilçesine bağlı Dalyan köyünde, sosyal medyada terör örgütünü övücü paylaşımlarda bulunduğu öne sürülen bir kişi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce bölgeye geldiği tespit edilen H.Ö’nün sosyal medya hesabında, güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonlarda öldürülen terör örgütü üyelerine ait fotoğraflar olduğu tespit edildi. Beşiktaş’ta meydana gelen patlamayla alakalı paylaşımlar da yaptığı öne sürülen şahıs jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheli, alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme  H.Ö. hakkında tutuklama kararı aldı.

 

 

Diğer hainler Biga ve Gökçeada’dan çıktı

 

Biga ilçesinde, sosyal medya hesabından terör örgütü PKK propagandası yaptığı iddia edilen zanlı yakalandı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sosyal medya hesabından terör örgütü PKK ve elebaşı Abdullah Öcalan lehine paylaşımlarda bulunduğu öne sürülen İ.T’yi (22) gözaltına aldı. Zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gökçeada ilçesinde İ.A., sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret içerikli ve terör örgütünü destekleyici nitelikte paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan İ.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş