HER OYUN ÖNEMİ VAR

ÇTSO Seçimlerine çok kısa bir süre kaldı. 4 bine yakın üyenin oy kullanacağı seçimlerde 3 başkan adayının kıyasıya yarışması bekleniyor. Seçim öncesi taraflar da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Kulisler ve pazarlıklar son hızla devam ediyor.

HER OYUN ÖNEMİ VAR
Yayınlama: 05.04.2018
5.479
A+
A-

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 15 Nisan tarihinde oda binasında gerçekleştirilecek. Seçimlerde mevcut başkan Selçuk Semizoğlu ile birlikte daha önceden adaylığını açıklayan Mustafa Kansu ve Erdal Akarsu başkanlık için mücadele edecek. Başkanlık için yeni adayların da çıkması beklenirken komitelerde kıyasıya rekabet dikkat çekiyor. Birçok meslek komitesinde en az 2 liste yarışacak. ÇTSO seçimleri son yılların en heyecanlı seçimine sahne olacak.

 

İKİ BAŞKAN AYNI KOMİTEDE YARIŞACAK

İki başkan adayı Mustafa Kansu ve Erdal Akarsu’nun seçime 9. Komiteden girmesi bekleniyor. Geçtiğimiz seçimde 9. Komiteden aday olan ve kazanan Kansu’nun karşısında bu kez Akarsu var. Komite seçiminin ardından iki başkandan biri elenecek. İki başkan adayının listelerinin yarışacağı bu meslek komitesinin seçimleri büyük rekabete sahne olacak. 

 

OKYAY YENİDEN MECLİS BAŞKANI OLACAK

ÇTSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten Kale Grubu Başkan Yardımcısı Osman Okyay’ın tekrar meclis başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 3 başkan adayının da desteğini arkasına alan Okyay’ın karşısına rakip çıkması beklenmiyor. Meclis başkanlığına talip olmayan ve yoğun baskılar sonucu görevi kabul eden Okyay’ın mecliste yer alması Çanakkale için büyük şans olarak görülüyor.

 

DOĞAN’DA ÇALIŞIYOR

Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan’ın da meclise girebilmek için çalışma yaptığı ifade ediliyor. 20’inci Komiteden aday olması beklenen Doğan’ın oda başkanlığına göz kırptığını iddia edenlerde var.  

Öte yandan başkan adaylarının beraber çalışmak istediği Önentaş Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen’in oğlu Dardanelspor Başkanı ,Mehmet Önen’in yetki belgesi olmadığı için meclise aday olamayacağı öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.