Hergün Ayrı Bir Macera..!

Kimi sebepsiz yere dayak yedi kimi malından oldu. İşte Çanakkale’de yaşanan asayiş olaylarından birkaç ilginç örnek…

Hergün Ayrı Bir Macera..!
Yayınlama: 20.02.2017
5.017
A+
A-

Çanakkale’de her gün farklı konularda birçok asayiş olayı yaşanırken bunların birçoğu haber bültenlerine yansımıyor. Polis telsizlerinin bir dakika susmadığı kentte emniyet güçleri büyüklük ve önemine bakmaksızın her olaya anında müdahale ederek can ve mal güvenliğinin sağlanması için yoğun çaba sarf ediyor. Bazen seyir halinde ki bir araçtan atılan şişenin ardından bile ekipler adeta alarma geçerek görevlerinde hassas davranıyor ve peşini bırakmıyor. İşte yaşanan olaylardan birkaç ilginç örnek…

 

Konuşmadılar sadece vurdular…

 

Kepez’de alkol aldıktan sonra babasıyla tartışan 33 yaşında ki E.H. saat 23.30 sıralarında evden ayrıldı. İddiasına göre çevreye hiçbir rahatsızlık vermemişti ama belde meydanında tanımadığı üç kişinin saldırısına uğradı. Hiçbir şey söylemeden ellerindeki sopalarla E.H’yi dövmeye başlayan kimliği belirsiz şahıslar geldikleri gibi ortadan kayboldular.

 

Para istediler, alamayınca dövüp gittiler…

 

İnönü Caddesi üzerinde bulunan dershaneden çocuğunun kurstan çıkmasını bekleyen 46 yaşında ki M.B. trafikten dolayı tanımadığı bir şahıs ile tartıştı. Tartışma bitti ama yanına gelen 7-8 kişilik grup bu defa motosiklette zarar var diyerek para istedi. Para vermek istemeyen M.B. yi darp eden şahıslar kaçarak kayıplara karıştı.

 

Namaza geldi telefonundan oldu…

 

Cenaze namazına katılmak için camiye giden 35 yaşında ki M.Ö. abdest almak için ceketini çıkarıp askıya astı. Ancak ceketini tekrar giydiğinde soyulduğunu fark etti. Kimliği belirsiz bir kişi tarafından muslukçuluk olarak tabir edilen yöntemle ceketin cebinden telefonunun çalındığı anlaşıldı.

 

Sen misin kavgayı ayıran…

 

Gece saat 01.00 sıralarında evinde alkol aldıktan sonra dışarı gezmeye çıkan 39 yaşındaki Talip K. Yahya Çavuş Sokak üzerinde kavga eden tanımadığı iki şahsı görerek ayırmaya çalıştı. Ancak iyi niyetinin kurbanı oldu ve kavgacı şahıslardan biri tarafından bıçaklandı. İlk başta önemsemediği yara eve geldiğinde rahatsızlık verince soluğu hastanede aldı.

 

Ne bulurlarsa çalıyorlar…

 

Marketinin önünde bulunan Pazar tezgahında zeytin yağı satan S.G. bir anlık dikkatsizliğinin kurbanı oldu. İçeride müşteri ile ilgilenirken dışarı çıktığında tezgahta bulunan 5 litrelik zeytinyağı bidonunun yerinde olmadığını gördü. Hırsızların yakalanması için şikayetçi oldu.

 

Benzer bir olay ise çiğköftecilerin başına geldi. M.B ve D.B. sahibi oldukları şube için İstanbul’dan tanınmış bir markadan çiğköfte siparişi verdi. Otobüsle gönderilen kolileri teslim almak için otogara gittiklerinde ise şok oldular. Çünkü otogara bırakılan iki kutu çiğköfte kendilerinden habersiz başkaları tarafından alınmıştı.

 

Muhabbete daldı çantadan oldu…

 

Alışverişe gelen bayan müşteri ile çay içip muhabbete dalan iş yeri sahibi çantasından oldu. Sohbet esnasında iki kez çay söylemek için işyerinden çıktığını, sohbet sonrasında bayanın ayrıldığını, kendisinin de çay paralarını ödemek için çantasını aradığında bulamadığını belirten G.S. sonradan isminin K.Ş olduğunu öğrendiği kadından şikayetçi oldu.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.