HİZMETİ ARTTIRDI, BORCU AZALTTI..!

HİZMETİ ARTTIRDI, BORCU AZALTTI..!
Yayınlama: 05.04.2023
Düzenleme: 06.04.2023
1.232
A+
A-

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, göreve geldiği 4 Nisan 2019 seçimlerinden bu yana 4 yılda yaptıklarının hesabını verdi.

Doğduğum topraklara başkan seçilerek hizmet etmek en büyük zenginliğim diyen Başkan Arslan, borç ile devir aldıkları belediyeyi yatırım yaparak hizmet eden bir kurum haline getirmenin gururunu yaşadığı söyleyerek ekonomik krize rağmen o borçları ödemenin gururunu paylaştı.

Belde için yaptığı en güzel hizmetin ise siyasi gerginlik içinde ki Kepez’e barış ve huzuru getirmek olduğunu söyledi…

 

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, geleneği bozmadı ve göreve geldiği 2019 yerel seçimlerinden buyana her yıl olduğu gibi seçimin yıldönümü olan 4 Nisan tarihinde bir kez daha kamuoyunun karşısına çıkarak bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetler hakkında Kepez halkına hesap verdi.

 

Yaşanan ekonomik krize rağmen bir yandan yatırım ve hizmetlere devam ederken bir yandan da tüm zorluklara karşın geçmiş dönemden devir aldıkları borçları ödemeye devam ettiklerini söyleyen Başkan Arslan, daha önce olduğu gibi gelir gider tablosu ve ödenen borçların miktarını belediye hizmet binasına astığı dev pankart ile kamuoyuna ilan etti.

 

 

DOĞDUĞUM TOPRAKLARA HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUM…

 

Kepez Turhan Mildon Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği sunumda, 2019’dan bu yana gerçekleştirilen tüm hizmetler ile ilgili A’dan Z’ye açıklamada bulunan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan; “Kimsenin kalbini kırmadık. Ben zenginliğimin farkındayım. Allah bana bahşetti doğduğum topraklara başkan oldum. Bundan daha büyük ne zenginlik olabilir, hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Bu 4 yılda zor günlerde zor işleri başardık. Bu zor günlerde yanımda olan sayın belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma, gecesini gündüzüne katan personelime ve desteğini esirgemeyen Kepez halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

KEPEZ’DE HİZMET ARTTI, BORÇ AZALDI…

 

Kepez Belediyesini 2019 yılında 62 Milyon 881 Bin TL borç ile devir alan Birol Arslan, günümüzde bu borcu 52 Milyon 645 Bin Liraya düşürdüklerini açıklayarak aradan geçen 4 yılda tüm zorluklara rağmen bir yandan yatırım ve hizmetlere devam ederken bir yandan da 10 Milyon 236 Bin TL borç ödediklerini duyurdu.

 

Başkan Arslan; “Tabi ki 31 Mart akşamı seçim bitti 4 Nisan’da hep beraber burada ki arkadaşlarla birlikte gittik ve görevi teslim aldık. Görevi devir aldığımızda 4 Nisan 2019 tarihinde Kepez Belediyesi’nin o günkü değeriyle 62 milyon 881 Bin TL borcu vardı. Bu kadar yatırım yapmamıza rağmen 52 Milyona düşmüş. Yönetimde olduğumuz süre boyunca artan maliyetlere ve yapılan hizmetlere rağmen borcu büyütmek yerine 10 Milyon 236 Bin 17 Lira 98 Kuruş borcu da ödemeyi başarmışız” dedi.

Kepez nüfusunun son bilgilere göre 35 Bin 390 olduğunu açıklayan başkan, 2019’dan bu yana belde de nüfusun 7 Bin 356 kişi arttığını aktardı.

 

 

EN GÜZEL HİZMETİM, BARIŞI TAHSİS ETMEK…

 

Göreve geldiği günden bu yana Kepez ve halkı için yaptığı en güzel hizmet sorulan Başkan Birol Arslan; “Kadınlar olarak bakarsanız içme suyu arıtma tesisimiz, erkeklerimiz açısından bakarsak yollarımız, gençler olarak bakarsak spora verdiğimiz destek. Ama bir Kepezli olarak buna verebileceğim en güzel cevap Kepez’de barışı ve huzuru tesis ettik, bu her şeyden çok daha güzel” dedi.

 

KEPEZ’DE GERGİNLİK GİTTİ, HUZUR GELDİ…

 

Kepez’in 1992 yılında belediye olduğunu ve 1994 yılından itibaren beldede bütün seçimlerin hep gergin geçtiğini vurgulayan Başkan Arslan; “Akrabalar birbirine girdi bayramlaşmadı, arkadaşlar kahveleri ayırdı konuşmadı. Bu yaşananlar gerçekten çok üzücüydü. Kepezde büyük bir gerginlik vardı. Ama Kepez o kadar mutlu ve huzurlu ki, sokakta birbirine selam bile vermeyenler artık kahvede birlikte oyun oynuyor. Benim en mutlu olduğum hizmetlerin başında Kepez’e barış ve huzuru getirmenin mutluluğu var” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.