HODRİ MEYDAN!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 26 Ağustos 2018 için yaptığı erken seçim çağrısı bugün gündeme oturdu. Çanakkaleli siyasilerden erken seçim çağrısına biz hazırız yanıtı geldi. İşte partilerden Bahçeli’nin teklifine gelen yanıtlar:

HODRİ MEYDAN!
Yayınlama: 17.04.2018
6.681
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 26 Ağustos 2018 için yaptığı erken seçim çağrısı bugün gündeme oturdu. Çanakkaleli siyasilerden erken seçim çağrısına biz hazırız yanıtı geldi. İşte partilerden Bahçeli’nin teklifine gelen yanıtlar: 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek 

26 Ağustos 1922’de başlattığımız Büyük Taarruz sonucu kazandığımız zaferle Cumhuriyetimizi kurduk; egemenliği saraydan alarak halka verdik. 26 Ağustos 2018’de de halktan alınarak saraya verilen egemenliği, halkımızla birlikte demokrasi zaferi kazanarak yine halkımıza vereceğiz.

 

CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan

Devlet Bahçeli’nin bugün grup toplantısında erken seçim ile ilgili bir açıklaması oldu. Biz açık ve net bir şekilde söylüyoruz; Cumhuriyet Halk Partisi olarak erken seçime hazırız. Biz hiçbir zaman sandıktan kaçmış bir parti değiliz. Yeter ki seçimde herkesin içine sindirebileceği adil bir yarış olsun. Seçim güvenliği gerekli şekilde sağlanmış olsun. Demokratik ve şeffaf olarak yapılmış olan bir seçimin her zaman yanındayız

Önümüzde süreçte erken seçim yapmalarının sebebini hepimiz biliyoruz. Hükümetin ve ülkenin gidişatı gerçekten sıkıntılı ve sorunlu. Büyük sorunlar yaşıyoruz. Her geçen günde AKP’nin ve onunla birlikte hareket eden siyasi partilerin oy oranları düşmektedir. Onlarda daha fazla düşmeden ‘Acaba kurtarabilir miyiz’ düşüncesi ile erken seçime gidiyorlar.

 

 MHP İl Başkanı Hakan Pınar

26 Ağustos 2018 lider diyorsa doğrudur. Kaybedilecek vakit yoktur. İktidar partisi de liderimizin ön görüsüne tabi olursa teşkilatlarımız seçime hazırdır. Cumhur ittifakı Çanakkale’de ve Türkiye’de beklenilenin de üstünde oy alacak güç ve enerjiye sahiptir. Büyük Türk milletine Şimdiden hayırlı olsun.

 

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Rıdvan Uz

İYİ Parti ister erken ister zamanında olsun seçime her zaman hazırdır. Hodri meydan.

 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İsmet Balkan

Akp ve MHP İYİ Partiyi seçime sokmamak için acele seçim kararı almaya çalışıyor.

Demokrasiye inanan herkesin Milletin iradesini sandığa yansıtmak başlıca görevidir. Korkunun ecele faydası yok, İYİ Parti seçime her halükarda girecek.

Korkularını ve gerçek demokrasiden ne kadar uzak olduklarını deşifre ettiler.

Sn. Meral Akşener’in en sevdiğim sözü; ”Yol mu bitti, Yol aç” İYİ Parti bu günlere yol aça aça geldi ve sonuna kadar gitmeye kararlı. 
Ellerindeki tüm anketler İYİ Partinin birinci parti olduğunu gösteriyor. 
Hepsinin telaşı bundan, kesinlikle İYİ Parti Seçimlere girecek ve onlar bu Demokrasi ayıplarının altında ezilecekler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş