İDDİALI VE KARARLILAR… KAZANACAĞIZ..!

İDDİALI VE KARARLILAR… KAZANACAĞIZ..!
Yayınlama: 08.01.2024
Düzenleme: 08.01.2024
3.845
A+
A-

Çanakkale’de seçim startını ilk AK Parti verdi. Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, teşkilatları bir araya toplayarak seçime hazırız mesajı verdi ve “Gümbür gümbür geliyoruz. Türkiye’nin ön sözü Çanakkale’mizi AK Belediyecilikle taçlandıracağız” diyerek iddiasını ortaya koydu…

 

 

Yerel seçime yaklaşık 3 ay kalmasına rağmen halen seçim havasına giremeyen Çanakkale’de seçim startını ilk veren ve siyasi sessizliği bozana AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş oldu.

 

Başkan Yavaş, yaklaşan yerel seçimler öncesinde teşkilatları bir araya topladı ve geniş bir katılım ile kahvaltıda buluştu. Seçim sürecinin değerlendirildiği toplantıda yapılacak olan çalışmalara ilişkin istişarede bulunuldu.

 

 

Seçimden zaferle çıkmak için yol haritamızı belirledik diyen Aynur Tuna Yavaş; “Bugün burada AK Parti’ye gönül vermiş gerçek dava arkadaşlarımızla birlikte seçim startımızı verdik. Seçime hazırız, gümbür gümbür geliyoruz. Allahın izniyle şehitler diyarı, Türkiye’nin ön sözü Çanakkale’mizi AK Belediyecilikle taçlandıracağız” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş