İhraçtan Önce İstifalar Gelebilir

Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar’ın, CHP eski Milletvekili Ahmet Küçük’ün parti disiplin kuruluna sevk edilmesi talebiyle CHP Biga İlçe Başkanlığına şikayet dilekçesini teslim ettiği öğrenildi…

İhraçtan Önce İstifalar Gelebilir
Yayınlama: 13.12.2016
4.319
A+
A-

CHP Çanakkale eski Milletvekili Ahmet Küçük’ün Biga ilçe teşkilatına üye olması nedeniyle Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar’ın şikayetini CHP Biga İlçe Başkanlığına yaptığı öğrenildi. CHP’nin yanlış politikalarını eleştirmesinden dolayı parti disiplin kuruluna sevk edilmesini talep eden başvuru dilekçesinin ilk olarak ilçe başkanlığınca değerlendirileceği kaydedildi. Gerekli görülmesi halinde il disiplin kuruluna sevk edilecek ve Küçük dinlendikten sonra bir karar verilecek. Bu karar herhangi bir ceza olabileceği gibi partiden ihraç da ihtimaller arasında.

Tepki çığ, destek sel gibi…

Bu gelişmelerin ardından parti içerisinde büyük bir tepki oluşurken Ahmet Küçük’e de destek yağmaya başladı. Küçük’e yapılan bu saygısızlığı sert bir dille eleştiren partililer olumsuz bir karar çıkması halinde 3 bin 500 üyenin istifalarını ceplerinde hazır bir şekilde beklediklerini iddia etti. Tepkilerin odağında Başkan Yardımcısı Ünüvar yer alırken, Küçük’e en büyük destek ise kendisiyle aynı kaderi paylaşan ve partiden ihraç edilen Hikmet Yurteri’den geldi.

 

CHP’li Hikmet Yurteri, sosyal medya üzerinden paylaştığı tepki ve destek içeren açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

 

“Eyy gafiller, CHP’den ihraç ettirmeye çalıştığınız Ahmet Küçük kim biliyor musunuz?”

 

“Sayın Ahmet Küçük Biz CHP’liler ve Çanakkaleliler İçin Sadece 10 Harften Oluşan Bir İsim Değildir. Yüzbinlerce İnsanın Vekil Olması İçin Oy Verdiği, Yüzlerce İnsanın İş Sahibi Olmasında Emeği Olan, Biga’nın Çakırlı Köyünde Kerpiç Bir Evde Dünya’ya Gelen ve Her Dönem CHP’nin Başarısı İçin Alınteri Dökmüş Bir Parti Büyüğümüzdür.

 

CHP Çanakkale Tarihinde Onun Geldiği Noktaya Gelebilen CHP’li Bir Siyasetçimiz de Ne Yazık ki Çıkmamıştır. 3 Dönem Çanakkalemizi Ankara’da Aslanlar Gibi Temsil Etmiştir. Yenice’nin Pazarköyünde, Çan’ın Kumarlar Köyünde, Bayramiç’in Saçaklı Köyünde Kısacası 938 Kilometrekare Çanakkale’de Ayağının Değmediği Köy, İsmini Bilmeyen Çanakkaleli Yoktur.

 

Şimdi utanmadan, sıkılmadan ömrünü CHP’ye adamış bu insanı nasıl olur da CHP’den ihraç ettirmek için girişimde bulunursunuz. Ve bunu yapan Çanakkale belediye başkan yardımcısı sıfatında birisi. Sadece yazıklar olsun diyorum. Ve bu davranış içerisinde olanları şiddetle kınıyorum. Ama şunu unutmayın bunun vebali de, bedeli de ağır olur.”

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.