İLÇEYİ SARSAN ÖLÜM

3 gün önce sabah evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 38 yaşındaki Vatan Çiçekçi ölü olarak bulundu. Sıcak nedeniyle bozulan ve kötü kokan ceset incelenmek üzere morga kaldırıldı.

İLÇEYİ SARSAN ÖLÜM
Yayınlama: 05.07.2017
12.912
A+
A-

 

Gelibolu ilçesindeki evinden 3 gün önce işe diye çıkan kişi ölü olarak bulundu.

Gelibolu’da kendi  kamyoneti ile nakliyecilik yapan Vatan Çiçekçi(38) 3 gün önce 3 evinden işe gidiyorum diyerek çıktı ve bir daha da eve dönmedi. Yakınlarının cep telefonunu aramalarına rağmen cevap vermemesi üzerine durum polise bildirildi. 

Jandarmaya gelen bir ihbar sonrası, Gelibolu- Keşan kara yolu üzerindeki Güneyli mevkiine giden jandarma ekipleri bir cesetle karşılaştılar. Sıcak nedeniyle şişen ve kötü kokan ceset  incelemesi için Gelibolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  

Burada yapılan savcılık incelemesinde cesedin üç gün önce evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan evli ve 2 çocuk babası olan Vatan çiçekçiye ait olduğu öğrenildi.

Vatan Çiçekçi’nin muayenesinde üzerinde herhangi bir yara izine rastlanmadığı, ölüm nedeninin belli olması için İstanbul’daki Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

 

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş