İNFAZ TİMİ DEHŞET SAÇTI..!

Gece yarısı kurulan kanlı pusuda çapraz ateş açılan aracı sürücüsü başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı sonrası şüpheliler olay yerinden yaya olarak kaçarken, saldırganların yakalanması için bölgeye çok sayıda polis sevk edildi…

İNFAZ TİMİ DEHŞET SAÇTI..!
Yayınlama: 06.02.2022
21.398
A+
A-

Gece yarısı kurulan kanlı pusuda çapraz ateş açılan aracı sürücüsü başından vurularak ağır yaralandı. Saldırı sonrası şüpheliler olay yerinden yaya olarak kaçarken, saldırganların yakalanması için bölgeye çok sayıda polis sevk edildi…

 

Kepez Beldesi İhsan Şenkartal Caddesi, Hamidiye Cami önünde gece 01:30 sıralarında meydana gelen olayda cadde üzerinde seyir halinde ilerleyen otomobil kavşakta yavaşladığı sırada 4 kişi tarafından silahla çapraz ateşe tutuldu.

 

BAŞINDAN YARALANDI…

 

Kendisine ateş açıldığını gören araç sürücüsü Sercan Y. (35) olay yerinden kaçmaya çalıştığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı istikamette seyir halinde olan TIR’a çarparak güçlükle durabildi. Saldırganlar, duran otomobile ateş açmaya devam ederken; genç adam başına isabet eden kurşunla ağır yaralandı.

 

SALDIRGANLAR 4 KİŞİ…

 

4 kişi olduğu ileri sürülen saldırganlar, olay yerinden yaya olarak kaçmayı başarırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Kanlı pusuda ağır yaralanan Sercan Y. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan genç, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

 

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR…

 

Kanlı pusunun ardından saldırganların yakalanması için bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri caddeyi trafiğe kapatarak araç içerisinde ve yolda tespit ettikleri boş kovanları toplayarak incelemeye aldı. Polis kaçan saldırganları bulmak için camide ve çevre dükkanlarda bulunan güvenlik kameralarının görüntülerine de el koydu.

 

“BENİ ÖLDÜRECEKLER” DEMİŞ…

 

Olayda ağır yaralan Sercan Y’nin yakınları kısa sürede hastaneye koştu. Hastane önünde uzun süre gözyaşı döken genç adamın yakınları, Yüksel’in son günlerde çok durgun olduğunu ve “beni öldürmek isteyenler var” dediğini ileri sürdüler.

 

ARAÇ 2 GÜN ÖNCE ÇAN’DAN KİRALANMIŞ…

 

Öte yandan Sercan Yüksel’in kullandığı otomobilin 2 gün önce Çan’da bulunan S.G’ye ait K. Rent a Car Firması’ndan kiralandığı, aracı kiralayan kişinin ise Sercan Y. olmadığı belirlendi. Polis, çevrede yaptığı araştırmada, talihsiz gencin saldırıdan bir kaç dakika önce yolda aracını park ederek adres sorduğunu, muhtemelen saldırganlarla buluşmayı planladığını belirledi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş