KAN DAVASINA MI DÖNDÜ..?

Eylül ayında kurşun yağmuruna tuttuğu iş adamını öldüren gencin babası, bugün aynı yöntemle vurularak infaz edildi…

KAN DAVASINA MI DÖNDÜ..?
Yayınlama: 31.01.2019
14.909
A+
A-

Eylül ayında kurşun yağmuruna tuttuğu iş adamını öldüren gencin babası, bugün aynı yöntemle vurularak infaz edildi…

 

Biga Fenerbahçeliler Derneği lokalinde arkadaşları ile eğlenen Adnan Yıldız isimli işadamı, kurşun yağmuruna tutularak onlarca kilinin gözleri önünde öldürülmüştü. Yıldız’ı silahla vuran S.A isimli gencin babası, o olaydan 4 ay sonra bugün uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

 

 

İlk olay 1 Eylül 2018 akşamı gerçekleşmiş ve vücuduna 5 kurşun isabet eden Adnan Yıldız isimli işadamı hayatını kaybetmişti. Yıldız’ı vuran katil zanlısı ve olaya karışan bir kişi kısa süre sonra yakalanmış, S.A isimli genç ise yargılamanın ardından cezaevine gönderilmişti.

 

O korkunç cinayetin üzerinden 4 ay geçmişti ki Biga’da bugün bir kez daha silah sesleri yankılandı. İşadamı Adnan Yıldız’ı öldüren ve cezaevinde tutuklu bulunan S.A isimli gencin babası G.A isimli şahıs işlettiği kokoreç salonunda müşterilerinin gözleri önünde vuruldu.

 

 

G.A’nın dükkânına giren saldırgan müşterilerin şaşkın bakışları arasında üzerinde taşıdığı silahı çekerek G.A’ya peş peşe ateş etti. Göğsünden aldığı üç kurşun yarası ile olay yerinde hayatını kaybederken saldırgan kısa sürede olay yerinden kaçtı. Yaşanan olay sonrasında büyük panik yaşanırken; olay yerine çok sayıda polis ekibi ve acil servis ekibi ulaştı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren A.P isimli kişi olduğunu tespit ederek yakalama çalışmalarına başlandı. Öte yandan polis ekiplerinin yaşanan cinayetin Adnan Yıldız cinayeti ile ilgili olabileceği ve hesaplaşma ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş