Kask Aksesuar Değil Emniyet Kemeridir

Motosikletlerin karıştığı ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının meydana gelmemesi için Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Ekiplerince kask uygulaması aralıksız olarak kentin belirli noktalarında devam ediyor.

Kask Aksesuar Değil Emniyet Kemeridir
Yayınlama: 25.11.2016
1.111
A+
A-

Çanakkale İl  Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Ekiplerinin yürüttüğü  rutin kontroller kent merkezinde tüm hızıyla devam ederken ehliyetsiz, kasksız, sigorta, vizesiz ve plakasız motor sürücülerine tabiri caizse göz açtırılmıyor.

 

Çanakkale  İl  Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Ekiplerince motosiklet kullananlar için hayati önem taşıyan kaskın kullanımını yaygınlaştırmak ve motosiklet sürücülerinin karışmış olduğu trafik kazalarını asgariye indirmek için denetimler aralıksız devam ediyor.

 

Öte yandan halk arasında dolaşan, şehir içinde kask mecburi değil görüşünün de asılsız olduğu, motosiklet’te kask kullanımının mecburi olduğunun altı çizildi. 

 

Vatandaşı uyaran Trafik ekipleri uygulamaların halkın bilinçlenmesi için aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirtti. Gün geçtikçe Çanakkale’de motosiklet sürücülerinin arttığını söyleyen ekipler sürücüleri kask kullanımı konusunda en etkili biçimde uyarıyor. Uygulamalar ile kentte yaşayan motosiklet sürücülerinin kasksız ve ehliyetsiz trafiğe çıkmaması  aksi takdirde cezai işlem uygulanacağı vurgulanıyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş