KenevirKALE

Çanakkale’nin her yerinden hint keneviri fışkırıyor. Yapılan operasyonda Eceabat’ta 594 kök, Çınarlı Köyünde ormanın içinde 89 kök kenevir ele geçirildi.

KenevirKALE
Yayınlama: 20.07.2017
5.644
A+
A-

Eceabat ilçesi Kemalpaşa Mahallesi Çınarlı Dere mevkiinde A.N.A. isimli şahsın bahçesinde adli makamlardan alınan izin doğrultusunda yapılan arama neticesinde 594 kök kenevir, 6 metre plastik su hortumu, 2 tonluk plastik su tankı, 20 kilogram malatya escort bayan organik gübre, 1 adet çapa, 5 adet boş pet şişe ele geçirildi.

 

 

Yine bir Bir ihbarı değerlendiren Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çınarlı Köyü’nde ormanlık alanda izinsiz hintkeneviri yetiştirildiğini belirledi. Ormanlık alana operasyon düzenleyen jandarma, 89 kök hintkeneveri ve hintkenevirlerini sulamada kullanıldığı belirlenen varil ve pet şişeler ele geçirdi. Boyları 50 ile 200 santimetre arasında değişen hintkenevirleri imha edilmek üzere, jandarma tarafından tek tek söküldü. Jandarma, hintkenevirlenini yetiştiren kişi veya kişilerin tespit edilip, yakalanması için çalışma başlattı.

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş