KEPEZ GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYOR..!

KEPEZ GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYOR..!
Yayınlama: 31.08.2024
Düzenleme: 31.08.2024
3.068
A+
A-

Kepez Belediyesi Atatürk Bilim ve Enerji Parkı ile TOKİ Ek Hizmet Binası törenle hizmete açıldı. Türkiye’de örnek olarak kabul edilen park, enerji bilincini arttırmayı ve çocuklar ile gençlerin enerji konusunda eğitilmelerini amaçlıyor…

 

Açılış törenine, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Çanakkale eski Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

BİN 800 METREKARE DE HALKIN HİZMETİNDE…

 

Özellikle çocukların hem bilgilenip hem de eğlenmelerini amaçladıklarını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan; “Bugün ülkenin sanayi devi Sabancı Holding Enerjisa Üretim tarafından bölge halkımıza armağan edilen Atatürk Bilim ve Enerji Parkı’nı siz Kepezli, Hamidiye mahalleli TOKİ 960 sitesi sakinlerinin emrine sunmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

1.800 metrekare alanda kurulan Atatürk Bilim ve Enerji Parkı, çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlayacak 78 materyalden oluşuyor. Her materyalin yanında, bilgi amaçlı yazılar bulunuyor. Parkta ayrıca bir mini futbol sahası, bir mini basketbol sahası, çocuk oyun alanı ve dinlenme alanları da yer alıyor. Tüm bu alanlar, Kepez halkının kullanımına sunuldu.

 

 

TÜRKİYE’DE SADECE 3 TANE VAR…

 

Bu parkın Türkiye’de sadece 3 tane olduğuna dikkat çeken CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan; “Bu açılan oyun parkı değerli arkadaşlar Türkiye’de üç yerde var. Bir tanesi de Kepez’de. Kepez’deki bu bölgede oturan çocuklarımız bu parktan faydalanacaklar. Aileleri de burada oturacaklar, hep sohbet edecekler hem çay, kahve içecekler ve çok da güzel bir park olur. Şöyle bir dolaşım baktığında ben hem bu bölgeye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

EKONOMİK KRİZE RAĞMEN HALKA HİZMET…

 

İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ise konuşmasında, “Ülke ekonomik sıkıntı ve darboğaz içerisindeyken yatırımlara devam ederek kendini halktan yana ve halk için adayan bir belediye başkanı olduğunu bir kez daha burada göstermiş oldu. Burada güzel bir hizmeti yine Kepez Halkı’nın kendisine sunmuş oluyor. Hem. Güzel bir ortam hem de uygun fiyatlarla bu ekonomi krizde siz hizmet verecek. Bu vesileyle ben başta Sayın Belediye Başkanıma, kıymetli meclisine ve burada emeği geçen tüm belediyeye çalışan emekçilerine yürekten teşekkür ediyorum” İfadelerine yer verdi.

 

 

HALK İÇİN ÇALIŞMAYA GÖNÜL VERMİŞLER…

 

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ise konuşmasında, “Gerçekten halk için çalışmak neymiş? Atatürk’ün vizyonuna en uygun çalışma biçimi neymiş? Bunu bize yaşatarak gösteriyorlar. Kendisi burada anlatırken bile heyecanlanarak 9 konsepti bir çırpıda saydı. Ne kadar keyifle, ne kadar zevkle işini yaptığını, belediye meclis üyeleriyle beraber bu işe ne kadar inandığını, halk için çalışmaya ne kadar gönüllü olduğunu bizlere gösterdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş