KEPEZ’DE ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLUYOR..!

Çanakkale’nin cazibe merkezi olmaya aday olan Kepez Beldesi, yeni hizmete giren Halk Kafe ile bu iddiasını daha da kuvvetlendirdi. Kepezin rantı Kepez halkınındır diye haykıran Belediye Başkanı Birol Arslan, ne baskılara boyun eğerim nede bir kimseye torpil geçerim diyerek tüm Çanakkalelileri 1 liraya boğaza karşı çay keyfi yapmaya davet etti…

KEPEZ’DE ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLUYOR..!
Yayınlama: 20.01.2020
4.198
A+
A-

Çanakkale’nin cazibe merkezi olmaya aday olan Kepez Beldesi, yeni hizmete giren Halk Kafe ile bu iddiasını daha da kuvvetlendirdi. Kepezin rantı Kepez halkınındır diye haykıran Belediye Başkanı Birol Arslan, ne baskılara boyun eğerim nede bir kimseye torpil geçerim diyerek tüm Çanakkalelileri 1 liraya boğaza karşı çay keyfi yapmaya davet etti.

 

Seçim öncesi çok iftiralara uğradıklarını söyleyen Başkan Arslan, kısa sürede verdikleri her sözü yerine getirerek halkın karşısına yüz akıyla çıktıklarını, fitnecilerin ise yüzlerini kararttıklarını ifade etti. Arslan; “Yapamaz dedikleri etkinlikleri de yaptık, hizmetleri de getirdik, borçları da ödedik. Vaat ettiğimiz sözleri en küçüğünden en büyüğüne kadar hepsini gerçekleştireceğiz, kimsenin bundan şüphesi olmasın” dedi.

 

 

Kepez Belediyesi tarafından hizmete açılan Halk Kafe, uygun fiyat politikası, eşsiz boğaz manzarası ve kaliteli hizmet ve ortamıyla sadece belde halkının değil tüm Çanakkalelilerin yeni gözde mekanı olması bekleniyor.

 

Kepez sahilinde hizmete giren Halk Kafe’nin açılışına Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve partililer ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Toplu halde kurdelenin kesilmesinin ardından davetlilere hitap eden Başkan Arslan; “Çanakkale Boğazının en değerli yerinde sevdiklerimizle buluşup sohbet edebileceğimiz, İşletmesini belediyemizin yapacağı, Halk Kafe’mizin açılışını gerçekleştirdik. Halkın belediyesi dedik, vatandaşımızı hep ön planda tuttuk. Burası için birçok kişi devreye girdi, birçok siyasi büyük birilerine göz kırptı ama daha öncede değdim gibi ben Ülgür Gökhan’ın bardağından su içtim. O yüzden Ülgür Gökhan gibi de kimseye rant sağlamam. Kepezin rantı Kepez halkınındır. İskelemizi de yapacağız, kimseye torpil yok erken gelen masayı kapar. Açılışımıza katılım sağlayan tüm hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

 

KEPEZ’DE ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLUYOR…

1 liraya boğaz manzarasında çay vereceklerini söyleyen Birol Arslan; “Kepez’de güzel şeyler olmaya devam ediyor. Toprak Mahsulleri altında belediyemize ait alanı kafeye dönüştürdük. Adını da Halk Kafe koyduk. Çocuk oyun grupları var. Aileler dinlenme olanağı bulacak. Belediye personellerimiz tarafından bu hizmet verilecek. Müzik, televizyon yok, okuma köşesi var. Denizin içine iskele yapıyoruz, tamamlanınca devreye girer. Çanakkale’de nasıl Kültür, Özgürlük Parkı varsa, burada da Halk Kafe var. Tertemiz olacak ve buna dikkat edilecek. Herkes gelsin, Kepez’de gününü geçirsin, bahçemiz çok güzel” ifadelerini kullandı.

 

 

NE DEDİYSEK O, KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN…

Seçim öncesi kendisini hedef alarak karalama kampanyası başlatanlara da yanıt veren Kepez Belediye Başkanı Arslan; “Birol Arslan’ı seçerseniz güreşleri yapamaz, festivali yapamaz, hizmet getiremez, maaşları bile ödeyemez dediler, her türlü yalanı söylediler. Geçmişten kalan maaş borçlarını ödedim. Şuan belediyemizin hiçbir personeline en küçük bir maaş borcu yoktur. Birol Arslan geldi geçmiş birikmiş ikramiye borçlarını ödedi, belediyenin esnafa olan borçlarını ödedi. Birol Arslan geldi güreşin en güzelini yaptı, hem çok daha uygun fiyata, geçmiş yılların yarı maliyetine yaptı. Birol Arslan geldi festivali de yaptı. Bilmenizi isterim ki daha önce ki maliyetlerin yüzde 50 altında çok daha görkemli ve anlamlı yaptık. Birol Arslan ve arkadaşları vaat ettiği sözleri, en küçüğünden en büyüğüne kadar hepsini gerçekleştirecek, kimsenin bundan şüphesi olmasın.

 

 

ELEKTRİK BEDAVAYA GELECEK, TASARRUF HALKA HİZMET OLARAK GERİ DÖNECEK…

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; “Sosyal belediyeciliği ben ve ekip arkadaşlarımız uyguluyoruz. İhtiyaç sahibi yurttaşlarımızın tüm ödemelerini gerçekleştirdik, kimsenin alacağı yok. Yakacak yardımlarını yaptık, öğrenci kardeşlerimizin burslarını tamamladık. Yeşil belediyecilik dedik ve ciddi adımlar attık. Güneş paneli ve rüzgar gülü projelerimiz vardı. Bununla ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz, bu yılın sonuna kadar inşallah Kepez Belediyesi artık elektrik faturası da ödemeyecek. Bundan önceki ay belediye faturası 280 bin liraydı. Demek ki artık elektrik faturaları belediyemiz bütçesine kalacak ve halkımıza hizmet olarak geri dönecek.”

 

 

KEPEZ, BU YIL MUSLUKLARDAN TEMİZ SU İÇECEK…

“Ulaşımda her gün şikayet hattımıza 40 dolayında şikayet geliyordu. Bir ekip oluşturduk ve özel bir çalışma yürüttük. Araç sayımızı arttırdık, yeni arkadaşlarımıza istihdam yarattı. Sorunların en yoğun olduğu noktalara parmak basarak kısa sürede çözdük. Son dönemden tek bir şikayet gelmedi, sıfır şikayet. Altyapı ve meydan düzenlemeleriyle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Suyla ilgili yine ekip oluşturduk ve aylardır titizlikle çalışıyoruz. 60 bin nüfuslu bir arıtma tesisi için fizibilite çalışması yaptık. Gerekli izin ve destekleri aldık ve Kepez Belediyesi içme suyu yüzde 50 hibeli projesi onaylanmış oldu. Tahminimiz 2020 yılının son çeyreğinde inşallah musluklarımızdan suyumuzu içiyor olacağız. 2019 değerlendirme yılıydı, 2020 toparlanma yılı, 2021’den sonra da inşallah Kepezi hak ettiği yere birlikte taşıyacağız.”

 

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş