KEPEZ’İN ÖZ EVLADIYIM, İDDİALIYIM..!

Kepez’in gördüğü en kalabalık siyasi etkinlik ile rakiplerine gözdağı veren, beldeye sınıf atlatacak yüksek standartlı projeleriyle seçmenin gönlünü fetheden CHP Belediye Başkan Adayı Birol Arslan, kendinden de Kepez seçmeninden de emin. Yüzde 65 gibi rekor bir oy ile seçimi kazanacağını iddia eden Arslan; “İlk işim Kepez’e barış ve huzuru getirmek olacak, hizmet ve yatırım zaten bizim görevimiz” dedi…

KEPEZ’İN ÖZ EVLADIYIM, İDDİALIYIM..!
Yayınlama: 01.03.2019
6.506
A+
A-

Kepez’in gördüğü en kalabalık siyasi etkinlik ile rakiplerine gözdağı veren, beldeye sınıf atlatacak yüksek standartlı projeleriyle seçmenin gönlünü fetheden CHP Belediye Başkan Adayı Birol Arslan, kendinden de Kepez seçmeninden de emin. Yüzde 65 gibi rekor bir oy ile seçimi kazanacağını iddia eden Arslan; “İlk işim Kepez’e barış ve huzuru getirmek olacak, hizmet ve yatırım zaten bizim görevimiz” dedi…

 

1992 yılında belediye olan ve aradan geçen 27 yıl içinde artan nüfusuyla Türkiye’nin en büyük beldesi unvanını kazanan Kepez, 31 Mart yerel seçimleri öncesi de yine büyük bir siyasi rekabete sahne oluyor. Millet İttifakının ortağı olan İYİ Parti geri çektiği adayı yerine CHP’ye destek veriyor. İYİ Parti’nin tavrına rest çekerek istifa eden adayı ise bağımsız olarak yoluna devam ediyor. Arslan’ın en büyük rakibi AK Parti ise Türkiye’nin en büyük beldesinin başkanlığına sahip olabilmek için varını yoğunu ortaya koyuyor.

 

 

KEPEZ BÖYLE KALABALIK GÖRMEDİ…

 

Ancak her aday oy için kapı kapı seçmenin peşinden koşsa da, realiteyi belirleyen seçmenin kimin peşinden koştuğu oluyor. Geçtiğimiz haftalarda Kepez tarihinin gördüğü en kalabalık siyasi etkinliğe imza atan Kepez’in öz evladı CHP Belediye Başkan Adayı Birol Arslan, sadece tanıttığı birbirinden ilginç projeleriyle seçmenin gönlünü fethetmekle kalmadı aynı zamanda rakiplerine de ciddi anlamda bir gözdağı verdi. Düzenlediği aday tanıtım toplantısında belediye meclis üyelerini kamuoyu ile tanıştıran Arslan, coşkulu kalabalık karşısında ekibiyle birlikte adeta erken zafer kutlaması yaptı.

 

 

YÜZDE 65 GİBİ REKOR BİR OY İLE KAZANACAĞIMA İNANIYORUM…

 

Öncelikli amaçlarının 31 Mart seçimlerinin Kepez’de barış ve huzur içinde geçmesi olduğunu ifade eden CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Birol Arslan; “Bilinmesini isterim ki, ben seçim boyunca rakiplerimin ne yaptıkları, ne yapmadıkları, ne söyledikleri, ne söylemedikleri ile hiç ilgilenmeyeceğim, konuşmayacağım. Ben sadece projelerimi ve yapacaklarımı konuşacağım. Kendime de, Kepezli hemşerilerime de güveniyor, bu seçimi yüzde 65 gibi rekor bir oy ile kazanacağıma inanıyorum” dedi.

 

 

HER KARIŞINDA İZİM VAR. BEN KEPEZ’İ, KEPEZ BENİ TANIYOR…

 

Burası doğup büyüdüğüm, halen yaşamımı sürdürdüğüm ve yaşamım boyunca tüm evrelerine, gelişmelerine tanıklık ettiğim yer Kepez diyen CHP’li Arslan; “Kepez’de çocukluğumun ilk yıllarında evlerde elektrik yoktu, su bile yoktu. Buralarda koşuşturarak büyüdüm. Okul bahçesinde misket, harmanlıkta futbol oynadım. Askerliğim hariç tüm yaşamımı Kepez’de geçirdim. Yani Kepez’in her karışında izim var. Ağacını tanımadığın ormanı yönetmezsin. Ben Kepez’i tanıyorum, Kepez beni tanıyor” şeklinde konuştu.

 

 

İLK İŞİM KEPEZ’E BARIŞ VE HUZURU GETİRMEK OLACAK…

 

Kepez’in sorunlarını da, çözümlerini de çok iyi bildiğini ifade eden Birol Arslan; “Peki nasıl başaracağız, temel ilkelerimiz neler olacak. Kısaca paylaşmak istiyorum. Hoşgörülü ve barış içinde olan bir belediye yaratacağız. Kepez 92 yılında belediye oldu. 94 Yerel seçimlerinden itibaren halkımız hep gerildi, kutuplaştırıldı. Kahveler ayrıldı, akrabalar bir birine küstü, bayramlaşmadı. İlk işim Kepez’e barışı getirmek, huzuru getirmek olacak. Personeliyle kavgalı, halkıyla kavgalı, esnafıyla kavgalı, resmi kurumlarıyla kavgalı bir belediye olmayacağız. Devlet terbiyesiyle yönetilen bir belediye olacağız” dedi.

 

 

BENİM KİMSENİN İŞİNDE, AŞINDA, RIZKINDA GÖZÜM YOK…

 

Göreve geldiğinde ilk işinin hukuk servisine talimat vermek olacağını kaydeden CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Arslan; “Halkımıza açılan davaları tek tek inceleteceğim ve tekrar gözden geçireceğim. Halkıyla mahkemeleşen bir belediye olmayı asla kabul etmiyorum. Devlet babadır, belediyeler anadır. Analar daima kucaklar, bizde halkımızı kucaklayacağız. Gelelim personellerimize. Hakkımda çok iftiralar atıldı, bugüne kadar hep sustum. İlk defa ve son defa bu konuda konuşacağım. Emekçi kardeşlerim; benim kimsenin işinde, aşında, rızkında gözüm yok. İnsan onuruna yakışır şekilde çalışacaksınız. Emeğin, emekçinin yanında olacağım” şeklinde mesaj verdi.

 

 

ÜRETEN, İSTİHDAM YARATAN, İŞSİZLİĞİ, YOKSULLUĞU YENEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ…

 

Birol Arslan, açıklamalarının devamında şu cümlelere yer verdi; “Artık kucaklaşacağız dostlar, artık barışacağız. AKP’li, MHP’li, İYİ Partili, HDP’li, Alevi, Sünni, Müslüman, Hıristiyan birlikte yöneteceğiz. Kepez’i Kardeşçe, kol kola, birlikte yöneteceğiz. Hakça paylaşan bir Kepez Belediyesi yaratacağız. Hesap veren ve şeffaf yönetilen bir kepez belediyesi olacak. Şeffaflığı ve hesap vermeyi çok önemsiyorum. Harcanan her kuruşta, tüyü bitmedik yetimin hakkı olduğunu bilerek harcamalarımızı yapacağız ve hesap vereceğiz. İşsizliği, yoksulluğu yenen bir belediye olacağız. Üreten ve istihdam yaratan bir belediye olacağız. Doğaya ve kültürel mirasa ihanet etmeden, yenilikçi akıllı kent belediyesi olacağız. Nefes alan, sosyal adaleti sağlayan, kültür sanatı geliştiren, doğa dostu, mutlu bir kepez belediyesi yaratacağız” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş