KEŞKE RECEP İVEDİK KADAR OLABİLSENİZ..!

KEŞKE RECEP İVEDİK KADAR OLABİLSENİZ..!
Yayınlama: 02.04.2023
Düzenleme: 02.04.2023
2.751
A+
A-

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ile ünlü oyuncu Şahan Gökbakar arasında yaşanan tartışmaya AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’da dahil olunca ortalık iyice karıştı.

 

Turan Kınık’a, Kınık Gökbakar’a, Gökbakar hem Turan hem Kınık’a deyim yerindeyse verdi veriştirdi. Ünlü komedyenin AK Partili Turan’a söyledikleri ise sosyal medyayı adeta kırdı geçirdi…

 

Türkiye’yi sarsan ve 50 bini aşkın yurttaşın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3. gününde, depremzedelerin barınma ihtiyacını bedelsiz sağlaması gerekirken deposundaki çadırları Ahbap Derneği ve Türk Eczacıları Birliği’ne sattığı ortaya çıkan Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a tepkiler sürüyor.

 

6 Şubat’ta meydana gelen yıkıcı depremlerle başlayan Şahan Gökbakar ve Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın sosyal medya üzerindeki tartışma son hız devam ederken kavgaya bu defa Kınık’ı daha önce de eleştiren AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’da dahil oldu.

 

GAZETECİ AĞIREL, KINIK’I BELGELERLE YALANLADI…

 

Gazeteci Murat Ağırel, 6 Şubat’taki Maraş merkezli depremlerin üçüncü gününde Ahbap’a 46 milyon TL’ye çadır satması tepki çeken Kızılay’ın Başkanı Kerem Kınık’ın “Kızılay bu işi yeni de yapmıyor, Atatürk’ün emri ile İsmet Paşa’nın onayı ile yapılan çadır satışları var” iddiasını arşiv belgeleriyle yalanladı.

 

Gazeteci Ağırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “ Kızılay Başkanı Kerem Kınık, “Atatürk ve İnönü de çadır sattı” diyerek kendisini savunmuştu. Hem belgelere ulaştım hem de Kerem Kınık ile görüştüm. Özetle yok öyle bir şey” dedi ve konu ile ilgili yazısını paylaştı.

 

NOLDU SENİ MİLLETVEKİLİ ADAYI YAPMIYORLAR MI…

 

Yaşanan gelişme üzerine Şahan Gökbakar ile Kerem Kınık arasında ki tartışma yeniden alevlendi. İlk olarak oyuncu Gökbakar, Twitter’de bir paylaşım yaparak; “Keremin mumu, Murat Ağırel’e kadar yanar😁. Afet anında, millet açıktayken Kızılaydan ÇADIR SATAN KEREM kendini Atatürk ve İsmet İnönüye iftira atarak savunmaya kalkmıştı. Yokmuş öyle birşey… ha bu arada noldu seni milletvekili adayı yapmıyorlar mı?” diye yazdı.

 

NE GÜZEL BİRBİRİMİZE BULAŞMADAN YAŞAMAYA BAŞLAMIŞTIK…

 

Kınık da Gökbakar’ın eleştirisine sosyal medyadan şu ifadelerle yanıt verdi; “Şahancım ne güzel biz deprem bölgesinde sen Marmariste birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık. Ama bu müfteri ifaden beni cevaba mecbur etti. Murat Ağırel’in yazısına cevabım aşağıda. Bu arada davetimiz baki gel depremzedelerimize birlikte hizmet edelim. Hem devletimiz ve gönüllüler sahayı çok hızlı toparladı ilk zamanlarda duyduğun endişeler de yok artık merak etme.”

 

TURAN’DAN KIZILAY BAŞKANINA AZAR…

 

İkili arasında sosyal medya üzerinden yaşanan atışmaya yine bu defa AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’da dahil oldu. Daha önce de eleştirdiği Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a adeta ayar veren Turan; “Allah aşkına “Şahancım” ne, “bulaşmak” ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!” dedi.

 

AK Partili Turan, daha önce de çadır satışını eleştiren paylaşımları beğenmiş ve Kızılay’ın çadır satmasını savunmadığını açıklayarak; “Net olarak söylüyorum, keşke afet sırasında böyle bir ağır ve acılı günde hiçbir satış yapmasaydı yapılmasaydı” demişti.

 

PARTİLİLERİN BİLE SANA AYAR ÇEKİYOR…

 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın bu sözleri ünlü oyuncu Şahan Gökbakar’ı keyiflendirdiği kadar sinirlendirdi de.

İlk olarak Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a seslenen Gökbakar; “Ooo Kerem hafiften titreme geldi mi? bak partililerin bile sana ayar çekiyor😁😂… Yanlışlarının bedelini ödeyip istifa etmek yerine, “Atatürk de çadır sattı” diye yalan söylersen, @muratagirel gibi gazeteciler de çıkar yalanını suratına vurur. AFET ZAMANI ÇADIR SATAN KEREM” dedi.

 

BÖYLE KAPAK GÖRÜLMEDİ…

 

Komedyen Şahan Gökbakar, kendisini Recep İvedik tiplemesinden ibaret gören AK Partili Turan’ı da ti’ye alarak öyle bir yanıt verdi ki sosyal medya, “Böyle Kapak Görülmedi” etiketiyle gündem oldu.

 

Gökbakar, çok konuşulan o paylaşımda; “Bülent Turan ben Recep İvedik tiplemesi değilim. Adım Şahan Gökbakar. Komedyenim. Sizi, “Osman Öcalan TRT ye çıkmadı, TRT Kürdiye çıktı” diyerek hepimize kahkaha attıran mükemmel şakanızdan tanıyorum.Bu arada keşke Recep İvedik’in bazı özellikleri hepinizde olsa.İyi pazarlar” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş