KONSEYDE HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK..!

KONSEYDE HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK..!
Yayınlama: 30.09.2024
Düzenleme: 01.10.2024
2.159
A+
A-

Çanakkale Kent Konseyinin yeni Başkanı Halit Kubilay Fırat, geçmiş dönemlerde gece yarılarına kadar süren üç turlu seçimlerin aksine kendisine inanan ve güvenen delegelerin tam desteğini alarak ilk turda kazandığı seçim ile farkını ortaya koymayı başardı.

Biz değil Çanakkale kazandı diyen Fırat; “Sadece bir grubun değil; hangi dünya görüşüne sahip olursa olsun, herkesin sesine kulak veren ve herkesin derdiyle dertlenebilen bir Kent Konseyi’ni hayata geçireceğiz diyerek herkesim ve farklı görüşten kentli ile birlikte hareket ederek ‘ortak aklı’ önemseyen bir çizgide olacaklarının mesajını verdi…

 

 

Çanakkale Kent Konseyi seçimini ilk turda farkla kazanarak başarısıyla her kesimin takdirini toplayan Başkan Halit Kubilay Fırat, tüm kenti kucaklayan birlik ve beraberlik mesajıyla da gönülleri fethetmeyi başardı.

Sadece bir grubun değil; hangi dünya görüşüne sahip olursa olsun, herkesin sesine kulak veren ve herkesin derdiyle dertlenebilen bir Kent Konseyi’ni hayata geçireceğiz diyerek Çanakkale’ye hizmet için kolları sıvayan Başkan Halit Kubilay Fırat; “Çanakkale’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, çok kıymetli bir şekilde iradelerini göstererek, onların şahsında kurumlarının da teveccühleriyle şahsımı Kent Konseyi Başkanlığına ve bu süreçte yol arkadaşlığımı yaparak Yürütme Kurulu listemizi, Kent Konseyi Yönetimine layık görmüşlerdir. Kıymetli vakitlerini ayırarak; kime oy vermiş olursa olsun, Çanakkale’de demokrasiye katkı sağlamış olan tüm sivil toplum kuruluşlarına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

 

BİZ DEĞİL, ÇANAKKALE KAZANDI…

 

Bu sürecin başlangıcında yola; Çanakkaleli gençler olarak söyleyecek bir sözümüz var diyerek çıktık diyen Başkan Fırat; “Gençler olarak; bu şehre katkı sağlamak ve enerjimizi şehrimizin menfaati için harcamak istiyoruz diyerek yola çıktık. 400’e yakın sivil toplum kuruluşuna ulaşarak kendimizi ve yapmak istediklerimizi ifade ettik. Bir demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşen seçimler sonucunda da; biz değil, Çanakkale kazandı” dedi.

 

 

HERKESİN SESİNE KULAK VEREN, DERDİYLE DERTLENEBİLEN BİR KENT KONSEYİ…

 

Halit Kubilay Fırat, sözlerine şu cümlelerle devam etti; “Bundan sonraki süreçte; daha çok çalışan, daha çok üreten, şehrin sorunlarını çözmek için gayret eden ve sorunları gündeme taşıma kabiliyetine sahip bir Kent Konseyi’ni hayata geçireceğiz. Sadece bir grubun değil; hangi dünya görüşüne sahip olursa olsun, herkesin sesine kulak veren ve herkesin derdiyle dertlenebilen bir Kent Konseyi’ni hayata geçireceğiz. Bizler için koşuşturma, ulaşma, dinleme ve hayata geçirme süreci şimdi başlıyor. Sadece bu seçim sürecinde ulaştıklarımızla değil, ulaşamadığımız kurum ve kuruluşlarla da görüşerek, ‘ortak aklı’ önemseyen bir çizgide olacağız.

 

 

TEŞEKKÜRLER ÇANAKKALE…

 

Bu vesileyle destekleriyle bizlerin yanında olan, gençliğin yanında duran Çanakkalelilere, seçim sürecinde centilmenliği karşılıklı olarak bırakmadığımız ve sürecin sonuna dek nezaket içerisinde olan Kent Konseyi geçmiş dönem başkanımız Sn. Ali Çalıdağ’a, bu süreçte yanımızda duran kıymetli büyüklerimize, bıkmadan usanmadan çalışan herkese ulaşmaya gayret eden kardeşlerime ve Kent Konseyi’nin kıymetli delegelerine tekrar teşekkür ediyorum.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş