KORKU, UTANCIN ÖNÜNE GEÇMİŞ..!

Çanakkale’de günün konusu haline gelen sokakta ki esrarengiz çıplak kadın olayının görüntüleri ortaya çıkarken ardında ki sır perdesi de aralandı…

KORKU, UTANCIN ÖNÜNE GEÇMİŞ..!
Yayınlama: 13.02.2018
25.798
A+
A-

Çanakkale’de günün konusu haline gelen sokakta ki esrarengiz çıplak kadın olayının görüntüleri ortaya çıkarken ardında ki sır perdesi de aralandı…

 

Çanakkale hafta sonu hiç alışık olmadığı bir olayla çalkalanmış, sokakta anadan doğma bir şekilde çırılçıplak koşturan bir kadın kentte gündem olmuştu. İşte o olayın çok merak edilen kamera görüntülerine Çanakkale Özel Haber ulaştı.

 

BUNU DA GÖRDÜK… GÖRMEZ OLAYDIK..!

 

Olay, Cuma günü kentin en merkezi ve kalabalık bölgelerinden Saat Kulesi meydanın da yaşanmıştı. Saat 00.30 sıralarında ilk olarak meydana çıkan ara sokaktan görülen çıplak kadın, yakında ki bir evden gelen bağırışlar arasında önce bir kokoreççi dükkanına girerek kıyafet istemiş ancak mekan sahibinden olumsuz yanıt alarak dışarı çıkarılınca yine sokakta kalmıştı. Bu defa yolun karşısında kendisini izleyen yaşlı adamdan montunu istemiş alamayınca da “b… yiyim abi” diyerek yalvarmıştı.

 

Korku ve panikle sağa sola koşuşturan çıplak vatandaş son bir gayretle kendini saat kulesinin dibinde ki çorbacıya atmış ve bu defa aşçının montunu almayı başararak, soğuk ve korkudan titreyen çıplak vücudunu örtmeyi başarmıştı. Yaşananlar karşısında şok olan vatandaşların şaşkın bakışları arasında kaçarak bölgeden uzaklaşmaya çalışan kadın daha sonra polis tarafından alınmıştı.

 

 

ROMANTİK DAKİKALAR KABUSA DÖNDÜ…!

 

Görüntülerle birlikte olayın ardında ki sır perdesi de aralandı. Kocası cezaevinde olduğu iddia edilen kadının kendisi gibi evli olan bir adam ile birlikte olduğu öğrenildi. Şahin marka bir araç ile gelerek sokakta ki bir eve giren ikili, alkol alarak birlikte romantik dakikalar geçirirken takip edildiklerinden habersizlerdi. Kısa bir süre sonra yasak aşk yaşanan eve baskın yapıldı. Sanılanın aksine gelenler kadının kocası ve akrabaları değil adamın karısı ve kızıydı.

 

Ana kız çırılçıplak yakaladıkları kadını biber gazı sıkarak sopayla evire çevire dövmeye başladı. Yaşananlara engel olamayan adamda arbede sırasında darbe alırken dayaktan kaçmaya çalışan kadının haline bakmadan korkuyla kendini sokağa attığı anlaşıldı. Çıplak kadını koşturanların arkasından silah ile ateş ettiği de iddia edilirken tüm bu yaşananlar tam anlamıyla utanç verici bir rezalet olarak hafızalara kazındı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.