MASKELİ KATİL YAKALANDI

Dün gece büfeyi basarak iki kişiyi öldüren bir kişiyi de yaralayan maskeli katil! Çanakkale polisi tarafından kısa sürede yakalandı. Emniyet sorgusunda suçunu itiraf eden zanlı akşamüstü adliyeye sevk edilecek.

MASKELİ KATİL YAKALANDI
Yayınlama: 13.01.2017
8.603
A+
A-

Alkışlar Emniyete

Çanakkale Emniyetinin yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda katil zanlısı kısa sürede yakalandı. Dün saat 15,00 sularında gözaltına alınan zanlı emniyet sorgusunda suçunu itiraf etti. Zanlı akşamüstü adliyeye çıkarılacak. Cinayetle ilgili tüm detaylar ise ortaya çıkmaya başladı. Zanlının adının M.K olduğu öğrenildi. Olay ile ilgili tüm gelişmeleri gün içinde vermeye devam edeceğiz.

 

Nasıl olmuştu.

Dün Gece saat 03.00 sıralarında meydana gelen olay sırasında büfe sahibi Sezgin ismindeki şahıs ile birlikte Çanakkaleli iki ÇOMÜ öğrencisinin büfe içerisinde sohbet ettiği öğrenildi. İçeri giren ve maskeli olduğu öğrenilen saldırganın hedef gözetmeksizin rastgele ateş etmesi sonucu üniversite öğrencileri Mehmet Kaan Onat ve Adem Sema aldıkları kurşun yaraları sonucu olay yerinde yaşamlarını yitirdiler. Büfe sahibi ise yaralı kurtuldu. Saldırı sonrası yüzünü maske ile gizleyen saldırgan olay yerinden kaçarken polis alarma geçti. Zanlının yakalanması için güvenlik kameralarından yola çıkılarak geniş çaplı operasyon başlatıldı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş