MHP’DEN SÜRPRİZ ADAY..!

2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlığına adaylığını koyan ardından iki genel seçimde milletvekilliği için şansını deneyen MHP’nin Asenası Aliye Ertopçu, şalvarını giydi ve bir kez daha sahalara indi…

MHP’DEN SÜRPRİZ ADAY..!
Yayınlama: 01.05.2018
8.000
A+
A-

2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlığına adaylığını koyan ardından iki genel seçimde milletvekilliği için şansını deneyen MHP’nin Asenası Aliye Ertopçu, şalvarını giydi ve bir kez daha sahalara indi…

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale teşkilatı, Berat kandili dolayısıyla esnaf ziyareti gerçekleştirdi ve vatandaşların kandilini kutlayarak karanfil hediye etti. Tüm ilçelerde gerçekleştirilen organizasyona milletvekili adayları kendi ilçelerinde katıldı. Çanakkale’de ise il ve merkez ilçe yöneticilerine gençlik ve kadın kolları üyeleri ile birlikte biri sürpriz üç milletvekili adayı eşlik etti.

 

MHP’den milletvekili aday adayı oldukları açıklanan Necip Fazıl Bayram ve Evren Yalçın’a 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Umurbey Belediye Başkan Adayı olan ve daha sonra iki kez milletvekilliği için adaylığını koyan Aliye Ertopçu’nun eşlik ettiği görüldü. Kalabalık bir partili grubu ile çarşı esnafını ziyaret eden Ertopçu’nun bugün saat 14.00’de parti binasında aday adaylığı açıklayarak resmen başvurusunu yapacağı öğrenildi.

 

 

Belediye başkanı adaylığı döneminde yerel kıyafetleri tercih etmesi nedeniyle ‘Şalvarlı Başkan’ lakabı takılan Ertopçu’nun, şimdi de şalvarlı vekil lakabıyla seçim çalışmalarına başlaması bekleniyor. Ertopçu, Umurbey belediye başkanlığını kazanamamış ancak belde de MHP’ye tarihinde en çok oyu kazandıran isim olmuştu. Kazanmasına kesin gözüyle bakılırken kaybetmesine neden olan bazı etkenlere ise seçim sonrası sert tepki göstermişti. MHP’nin şalvarlı adayı Aliye Ertopçu, seçim sürecinde kendisine engel olmaya çalışanlara Facebook sayfasından, ‘Hala konuşan, adam sıfatıyla dolaşan erkekler etek giysinler’ diye seslenmişti.

 

Yerel seçimlerde MHP’den Umurbey belediye başkan adayı olan ve seçim çalışmalarını şalvar giyerek yaptığı için Türkiye çapında şalvarlı aday olarak tanınan Aliyer Ertopçu, aynı zamanda Almanya’da yaşadığı dönemde belediye otobüs şoförü olması nedeniyle de kadınların isterse her görevde başarılı olabileceğini göstermiş, bu yönüyle de ilgi görmüştü. Son olarak 25. Dönem ve hemen ardından 26. Dönem milletvekilliği için 1 Kasım seçimlerinde MHP’den aday adayı olarak karşımıza çıkan Ertopçu, şimdi 24 Haziran seçimleri için bir kez daha kolları sıvadı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş