NE OLUR BİRİ YALAN DESİN

Dilimiz söylemeye, elimiz yazmaya gitmiyor. Gece yarısından sonra internet sitelerine çok acı haberler düştü. Bardo bereli Çanakkaleli Mehmetçik Kıvanç Karadeniz’in eli kanlı örgüt İŞİD tarafından öldürüldüğü iki askerimizin ise yakıldığı iddia ediliyor.

NE OLUR BİRİ YALAN DESİN
Yayınlama: 23.12.2016
5.752
A+
A-

Sputnik Türkiye’nin yaptığı habere göre, IŞİD, El Bab yakınlarında geçen aylarda kaçırdığı iki Türk askerini yakarak öldürdüğünü öne sürdüğü bir video yayınladı. Eli kanlı terör örgütü İŞID’ın Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında esir aldığı Özel Kuvvetler mensubu aralarında Çanakkaleli Askerimiz Kıvanç Kaçıkçı’nın da olduğu 2 Türk askerini de başlarına kurşun sıkarak öldürdüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü.

 

 
IŞİD, geçen yıl kaçırdığı Serter Taş ile asker olduğunu iddia ettiği Fethi Şahin ile geçen ay El Bab bölgesinde kaçırdığı Özel Kuvvetler mensubu Astsubay Kıvanç Kaşıkçı ve Muhamed Duran Keskin’i öldürdüğü iddia edildi. IŞİD’in yayınladığı videoda Serter Taş ve Fethi Şahin’in yakılarak öldürüldüğü , El Bab’da rehin alınan Astsubay Kıvanç Kaşıkçı ile Özel Kuvvetler mensubu Muhamed Duran’ı ise başlarına kurşun sıkarak öldürdüğü öne sürülüyor.

 

Konu ile ilgili resmi kaynaklar tarafından henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. En büyük dileğimiz bu iddiaların asılsız çıkması çünkü insanın gerçekten bu vahşete  inanası gelmiyor.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş