NEREDE BU PARA..!

Belediye’ye ait 1 milyon liralık reklam giderine ait olduğu iddia edilen belge ortalığı fena karıştırdı. Birbirini suçlayan taraflara mahkeme yolu görünürken söz konusu paranın asıl sahibi olan vatandaşlar gerçeği merakla bekliyor…

NEREDE BU PARA..!
Yayınlama: 13.02.2019
7.113
A+
A-

Belediye’ye ait 1 milyon liralık reklam giderine ait olduğu iddia edilen belge ortalığı fena karıştırdı. Birbirini suçlayan taraflara mahkeme yolu görünürken söz konusu paranın asıl sahibi olan vatandaşlar gerçeği merakla bekliyor…

 

CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, AK Partili Çan Belediyesine yönelik iddialarına bir yenisini daha ekledi. CHP’li Aydın’ın, AK Partili Abdurrahman Kuzu başkanlığında ki Çan Belediyesinin 1 milyon liralık reklam harcaması yaptığına dair yayınladığı söz konusu belge ilçede yeniden büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. Ümran Aydın, iddiasını daha da ileri taşıyarak; “Ne yazık ki her yılın faturaları bu miktar ve üzerinde” derken, Başkan Kuzu; “Büyük yalan, vazgeçin bu iftiralardan” diyerek yanıt verdi.

 

 

CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;”Çan Belediyesi esnafının yanında.. Yıllık 1 milyon reklam gideri (İstanbul büyükşehir mübarek) ve anında ödeme.. (esnafımız mağdur olmasın.!) Çan Belediyesi işyeri suyunu, tabela ücretini vs tabii ki katmerli alacak ki esnafına destek olsun” diyerek belediyeye ait olduğunu ileri sürdüğü 2018 yılı reklam harcamasını gösteren resmi evrakın fotoğrafını paylaştı.

Belediyeyi zor durumda bırakan o paylaşım biranda ilçenin gündemine oturdu. Bununla birlikte her iki partinin tarafları sosyal medya üzerinden çeşitli iddialarla atışmaya başladı.

 

“SÖZDE ESNAFIN SORUNLARIYLA İLGİLENİYORLAR…”

 

Sözde esnafın sorunlarıyla ilgilenen Çan Belediyesinin, seçim öncesi oy kaygısıyla esnaf toplantıları yaptığına dikkat çeken CHP’li Aydın; “ Oysa esnafa 10 yıldır işyeri suyunu misli katına ve yine tabela vergisini üst sınırdan almaktan hiç çekinmiyordu. Çan Belediyesinin esnaftan almakta olduğu bu yüksek bedellere ise hiç ihtiyacının olmadığı milyonluk reklam ve fotoğraf giderleriyle ortaya çıktı” şeklinde konuştu.

 

 

CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım takipçileri tarafından anında karşılık buldu. Aydın’ın takipçileri hangi esnafa bu yüklü faturaların ödendiğinin açıklamasını istediler. Ümran Aydın ise gelen tepkilere; “Ne yazık ki başkanınız sizi de oldukça zor ve mahcup bir duruma sokuyor. Ne yazık ki her yılın faturaları bu miktar ve üzerinde” diyerek yeni bir boyut kazandırdı.

 

“BELEDİYEMİZDEN ÇALDIKLARI BELGELERİ ÇARPITIYORLAR…”

 

CHP’li Aydın’ın bu iddialarına her zamanki gibi AK Partili Başkan Kuzu’dan yanıt gecikmedi. Kendisi de Ümran Aydın gibi sosyal medyadan cevap vermeyi tercih ederek vazgeçin bu iftiralardan diyen Abdurrahman Kuzu; “Sizin attığınız çamur Bizim Üstümüze Yapışmaz Ey CHP!” diye seslendi. Büyük yalan başlığıyla yaptığı açıklamada; “Sosyal medyada işi sadece iftira atmak olan muhalefet, belediyemizi karalamak için belediyemizden çaldıkları belgeleri çarpıtarak yayınlar yapmaya başladı” dedi.

 

 

AK Partili Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ortaya atılan belgeler 10 senede yapılan bu tür hizmetlerle ilgili çarpıtılmış belgelerdir. Bunların bütçesini sanki bir yıl içerisinde yapılmış gibi göstermek tek kelimeyle ahlaksızlıktır, yenilgiyi şimdiden kabul etmek, ortaya attıkları büyük yalana Çan halkını ortak etme çabasıdır.Tüm bu bahsedilen miktarın aylık ortalaması 7-8 bin TL’ye tekabül ederken, onların oluşturmaya çalıştığı algı, iftira ve karalamaktan başka bir şey değildir. Bütün bu mesnetsiz iddialara Çanlı hemşehrilerimiz, bir kez daha gereken cevabı sandıkta verip, bu iftiracılara hadlerini bildirecektir. Bu iddiaları ortaya atanlarla hukuki yoldan mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz, sürdüreceğiz.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş