OKULDA MAHSUR KALDI..!

Çanakkale ilginç bir kurtarma operasyonuna sahne oldu. Sınıfta uyuya kalan öğrenciyi okulda unutan görevliler kapıları kilitleyerek evlerine gitti. Mahsur kalan öğrenciyi, 155 Polis İmdat hattını arayarak yardım istediği polisler kurtardı…

OKULDA MAHSUR KALDI..!
Yayınlama: 22.01.2021
Düzenleme: 23.01.2023
7.804
A+
A-

Akşam saat 20.00 sıralarında 155 Polis İmdat hattına gelen bir yardım talebi polisleri bile şaşkına uğrattı. Arayan bir öğrenciydi ve okulda mahsur kaldığını söylüyordu.

Bunun önce bir şaka yada asılsız ihbar olabileceği düşünülse de polis her ihtimale karşı ihbarın yapıldığı Küçük Sanayi Sitesi içerisinde eğitim veren Mehmet Pehlivan Mesleki Eğitim Merkezine geldi. Yapılan kontrol sonucu gerçekten bir öğrencinin çoktan kapanan ve kapıları kilitli halde bulunan okulun içinde beklediğini gördü.  Derhal okul yetkilileri ile telefon irtibatı kurularak bilgi verildi ve okula gelmeleri istendi. Görevlilerin gelmesiyle birlikte kilitli olan kapılar açıldı ve içeride mahsur kalan öğrenci özgürlüğüne kavuştu.

Öğrencinin yorgunluk nedeniyle ders sırasında sınıfta uyuya kaldığı, çıkış zilini duymaması ve kimsenin de onu fark etmemesi nedeniyle okulun boşaldığını düşünen görevlilerin kapıları kilitleyerek evlerine gitmesi üzerine mahsur kaldığı öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş