ONARIM DEĞİL RESMEN YIKIM..!

Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam ediyor. Büyük zarara yol açan yangında sevindirici olan ise herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması…

ONARIM DEĞİL RESMEN YIKIM..!
Yayınlama: 21.09.2017
4.068
A+
A-

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, yoğun mücadele sonucu yangın kontrol altına alınmış, soğutma çalışmaları devam etmektedir denildi. Yangının çatıda ki onarım sırasında çıktığı açıklandı.

 

Açık Cezaevinde meydana gelen yangın sonrası olay yerine akın eden mahkum yakınlarını Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Bekir Alanoğlu sakinleştirmekte zorluk çekti. Aileleri ikna etmek için uzun süre dil döken Alanoğlu, sonunda alevlerin kontrol altına alınmasıyla birlikte amacına ulaştı. Kimsenin zarar görmediğine ikna olan vatandaşlar sessizce dağılarak evlerine döndü.

 

Öte yandan Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada; “Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumumuza ait atölye binalarının çatısında yapılmakta olan onarım sırasında, çatıda bir yangın meydana gelmiş olup yangın, itfaiye ve afad ekiplerinin müdahalesi ve kurum personelimizin yardımıyla kontrol altına alınmış, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Yangın nedeniyle herhangi bir can kaybı ve yaralanma söz konusu olmayıp, bir miktar maddi zararımız bulunmaktadır. Konuyla ilgili ayrıntılı açıklama daha sonra yapılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş